Нова пісня Макса Барських зазвучить в літаках по всьому світу

Читати російською
Автор

Новий сингл Макса Барських "Just Fly" зустрічатиме всіх пасажирів на борту українського лоукостера по всьому світу.

Нова пісня Макса Барських тепер буде звучати на борту одного з українських лоукостерів. Таким чином трек українського виконавця зможуть почути пасажири з усього світу.

Раніше на офіційному YouTube-каналі Макса Барських відбулася довгоочікувана прем’єра синглу "Just Fly" — заголовного треку майбутнього альбому Барських. Саме з ним співак кардинально змінює музичний хід подій.

Макс Барських потрапив в тренди YouTube України, Росії та Білорусі. Фото: прес-служба Макса Барських

"Я кидаю виклик сучасним трендам. На мій погляд, в них багато темного і однотипного. Давно зловив себе на думці, що перестав слухати те, що популярно. Сьогодні мене заворожує музика 50-х — ця епоха і стала лейтмотивом" Just Fly "- своєрідною мантрою гарного настрою. Кожен звук в ній створено для того, щоб стимулювати ендорфіни і налаштовувати слухача на політ фантазії ", — коментує Макс. — "Just Fly — це перша ластівка з майбутнього альбому, над яким я працюю з Віталієм Телезіним. Ми ретельно збираємо кожен звук в єдину атмосферу. В альбомі буде дуже багато несподіваних рішень і злиттів різних стилів. У ньому буде саме життя!" — пообіцяв Барських.

Відзначимо, що кліп на "Just Fly" за 6 днів після прем’єри подолав позначку в 7 мільйонів і потрапив в тренди YouTube України, Росії та Білорусі. TikTok-челендж #justflybaby набрав більше 11 мільйонів переглядів і понад 4,5 тисячі відзнятих відео, а пісня очолила плейлисти Spotify відразу в декількох європейських країнах: Німеччині, Швейцарії, Румунії, Угорщини та Польщі — вперше за всю кар’єру артиста.

Зйомки кліпу проходили в одному з терміналів "Борисполя". Вони тривали цілий тиждень — безпрецедентний випадок в історії аеропорту. Для роботи над відео було задіяно 20 одиниць спецтранспорту, в тому числі п’ять сучасних пасажирських літаків, включаючи Boeing 737-800.

Раніше Макс Барських зізнався, скільки коштував його кліп з російською співачкою. За словами артиста, зйомки обійшлися в 250 тисяч доларів.