Юлії Саніній — 31: як змінилася співачка за 10 років існування The Hardkiss (фото)

Читать на русском
Автор
911
Солістці The Hardkiss Юлії Саніній виповнюється 31 рік
Солістці The Hardkiss Юлії Саніній виповнюється 31 рік. Фото instagram.com/the_hardkiss

Артистка на сцені вже більше 10 років, а її фантастичні образи завжди вражали її фанатів

У понеділок, 11 жовтня, українська співачка і фронтвумен популярної рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна святкує 31-річчя. Всього за день до святкової дати рокерша була в якості судді на проекті "Танці з зірками".

"Телеграф" згадав, як змінилася головна рок-зірка України за останнє десятиліття.

Саніна народилася в сім’ї музикантів 11 жовтня 1990 року в Києві. Вперше вона виступила на сцені, коли їй було три роки; потім вона співала в ансамблі свого батька. Згодом дівчина почала виступати як сольна вокалістка, а також як учасниця дитячого ансамблю і джазової групи.

Юлія Саніна в молодості
З дитинства Юлія Саніна співала в ансамблі

У 2005 році закінчила Музичну школу джазового та естрадного мистецтва. Пізніше вступила до Київського національного університету ім. Тараса Шевченка і в 2013 році отримала ступінь магістра фольклористики. Під час навчання в коледжі у неї також виріс інтерес до журналістики. Саме після інтерв’ю з українським продюсером Валерієм Бебко у пари зав’язалися романтичні стосунки.

Юлія Саніна та Валерій Бебко
Юлія Саніна та Валерій Бебко щасливі у відносинах вже більше 12 років
Юлія Саніна в юності
Юлія Саніна 10 років тому була шатенкою, а зараз — блондинка
Валерій Бебко і Юлія Саніна — весільні фото
Ось як співачка виглядала на своєму весіллі 10 років тому
Валерій Бебко і Юлія Саніна — весільні фото
Валерій Бебко і Юлія Саніна — весільні фото

У вересні 2011 року Саніна і Бебко створили естрадний дует Val & Sanina. Пізніше група перейменувалася в The Hardkiss. З 2013 року українська група почала гастролювати по Європі з концертами, а після участі в нацвідборі на "Євробачення" колектив здобув шалену популярність в Україні.

Валерій Бебко і Юлія Саніна
Юлії Санін було 18 років, коли вона познайомилася з Валерієм Бебко

Юлія Саніна та Валерій Бебко виховують сина Данила, який народився у пари 21 листопада 2015 року.

Цей рік дуже багатий на важливі події в житті співачки. Так, у 2021 році українській рок-групі The Hardkiss виповнилося 10 років. На честь ювілею Саніна показала, як змінювалися його учасники.

Перед річницею група The Hardkiss випустила свій четвертий студійний альбом "Жива і не залізна", над яким колектив працював два роки. Всього в платівки увійшло 10 пісень.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Юлія Саніна спародіювала свою колегу, співачку Тіну Кароль, перевтілившись в її образ з кліпу "Скандал".