Золоті ґудзики та високі підбори: Тимошенко здивувала новим образом (фото)

Читать на русском
Автор
1648
Вміння правильно підібрати гардероб допомагає Тимошенко "маскувати" реальний вік
Вміння правильно підібрати гардероб допомагає Тимошенко "маскувати" реальний вік. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Поєднання стильних речей в образі політика дуже чіпляє

Засідання Верховної ради у вівторок, 2 листопада, не обійшлося без чергових "модних" сенсацій серед депутатів. Так, Юлія Тимошенко, на відміну від Анни Скороход, котра прийшла в жалобному вбранні, постала перед колегами в напрочуд модному одязі, де поєднувалися класичний чорний, вишневий і білий кольори.

Ексклюзивними фото політика із зали засідань поділився кореспондент "Телеграфу" Ян Доброносов.

Тимошенко в Раде фото 1
У залі парламенту можна ходити не гірше, ніж на подіумі

Найбільш притягує погляд модниць піджак Юлії Володимирівни — золоті ґудзики приємно відтіняють стандартний крій чорної тканини, роблячи таким чином акцент. Поєднання піджака з білою блузкою є звичним діловим стилем, хоча золоті відблиски, звісно, додають родзинки.

Тимошенко в Раде фото 2
Піджак із золотими ґудзиками чудово вписався в образ

Також образ чудово "розбавляє" вишнева спідниця, зібрана спереду декількома широкими складками. Такий колір гармонійно вписується в стандартний чорно-білий ансамбль, не роблячи весь образ надмірно кричущим.

Тимошенко в Раде фото 3
Вино-вишневий колір спідниці не здається зухвалим

Та, звичайно, багатьох вразило те, з яким спокоєм та впевненістю Юлія Тимошенко розгулює залою парламенту у чоботях на високих підборах. Точно не скажеш, але щонайменше 10 сантиметрів висоти в них є. І як тут повірити, що Юлії Володимирівні вже за шістдесят?

Тимошенко в Раде фото 4
Тимошенко чудово тримається на високих підборах

Хоча з місяць тому "Телеграфу" вдалося зняти Тимошенко в образі, котрий не зумів "згладити" всі вікові зміни, незважаючи на старання.