Замість білої сукні — траур: наречена Полякова Скороход прийшла до Ради після його смерті (фото)

Читать на русском
Автор
965
Політик відмовилася від улюблених яскравих образів, одягнувши чорне
Політик відмовилася від улюблених яскравих образів, одягнувши чорне. Фото Колаж "Телеграфу"

Деякі колеги висловлюють депутатці свою підтримку

У вівторок, 2 листопада, нардепка від політсили "За майбутнє" Ганна Скороход, яка мала любовний зв’язок із покійним Антоном Поляковим, прийшла на засідання Верховної Ради в траурному одязі.

Про це повідомляє кореспондент "Телеграфу" Ян Доброносов.

Ганна Скороход уже не вперше після смерті Полякова з’являється у парламенті — її ім’я значилося у кількох списках жовтневих голосувань Ради. Втім, зараз її підкреслено жалобний образ впадає у вічі.

Анна Скороход траур 1
Депутат з’явилася у чорній блузці та штанах
Анна Скороход траур 2
Жалоба не заважає Скорохід спілкуватися з колегами

Ймовірно, така зміна іміджу може бути пов’язана із наближенням дня народження Антона Полякова — 11 листопада йому виповнилося б 34 роки. При цьому в ефірі одного із політичних шоу Скороход зізналася, що на цей день вони планували своє одруження — насамперед обидва залагодивши всі деталі з розлученням.

Додамо, що Ганна Скороход не приховує своїх любовних стосунків із покійним Поляковим, хоча раніше вони їх і не афішували. Однак на звістку про його смерть вона відреагувала досить бурхливо — спочатку говорила про ймовірну вагітність від політика, а потім зовсім втратила свідомість у кулуарах Ради.

Скороход и Полякова
Анна Скороход та Антон Поляков зустрічалися

На похорон Полякова, який відбувався в Чернігівській області, Ганна Скороход прийшла, незважаючи на присутність там подружжя народного депутата. Їхня невелика словесна сутичка викликала справжній фурор як на прощанні з політиком, так і в мережі.

Варто також зазначити, що Ганна Скороход відкидає всі версії загибелі Полякова, окрім вбивства, — вона переконана, що смерть її коханого була насильницькою.

"Телеграф" розповідав, що правоохоронні органи спростували припущення Скороход. Крім цього, в інтернеті з’явилися нові подробиці смерті Полякова — стало відомо більше деталей про останній вечір життя депутата.