Скандал на похоронах Полякова: дружина нардепа бурхливо відреагувала на появу його співмешканки (фото, відео)

Читать на русском
Автор
14806
Антон Поляков
Антон Поляков. Фото facebook.com/anton.polyakov.98

Анну Скороход від камер та журналістів відгородили

У понеділок, 11 жовтня, у залі Чернігівської філармонії пройшла церемонія прощання з померлим Антоном Поляковим. На місце зʼїхалися колеги нардепа з Верховної Ради, з-поміж яких помітили і Анну Скороход, з якою Полякова могли повʼязувати романтичні стосунки.

Про це свідчить відповідне відео, опубліковане Telegram-каналом "Политика Страны".

Судячи з кадрів, Анна Скороход приїхала у Чернігівську філармонію вся у сльозах та чорній хустині. У руках народна депутатка тримала червоний букет троянд, а від спілкування із журналістами її відгороджував супровід.

До слова, як розповідали "Телеграфу" джерела, Антон Поляков та Анна Скороход були співмешканцями і перебували у стосунках навіть попри той факт, що Поляков не був офіційно розлученим. Незадовго до смерті нардепа між ним та його співмешканкою була сварка, після якої Скороход від нього пішла. Сам Поляков розрив переживав дуже складно.

Анна Скороход прибула на церемонію прощання з Антоном Поляковим

Варто зазначити, що дружина Антона Полякова — Галина — у цей час оплакувала чоловіка біля труни у Чернігівській філармонії. Подружжя виховувало двох дітей.

Галина Полякова під час приїзду Анни Скороход перебувала у важкому емоційному стані — постійно плакала. Її з усіх сторін намагалися підтримати родичі.

Дружина Антона Полякова - Галина - на церемонії прощання з нардепом
Дружина Антона Полякова - Галина - на церемонії прощання з нардепом

Як повідомив Telegram-канал PavlovskyNews, коли Анна Скороход зайшла у залу Чернігівської філармонії, вдова Антона Полякова запитала у неї, як вона насмілилася туди прийти. Після цього Галина Полякова вийшла на вулицю.

А коли народна депутатка поклала на труну Полякова квіти, то їх звідти майже одразу прибрала мама Антона Полякова.

Анна Скороход оплакує Антона Полякова

Додамо, що під Чернігівською філармонією людей зібралося дуже багато. Провести нардепа у останню путь приїхали також екс-спікер Ради Дмитро Разумков і нардеп Тарас Батенко.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що після звістки про смерть Полякова його колега Анна Скороход втратила свідомість, а потім кричала, що вона вагітна. Джерела стверджують, що сварка Скороход та Полякова могла бути причиною того, що Поляков випивав у ресторані Києва, звідки поїхав на таксі в ніч своєї смерті.