У Чернігові попрощалися з нардепом Антоном Поляковим: без скандалів не обійшлося (фото, відео)

Читать на русском
Автор
11551
З нардепом прощалися у приміщенні філармонії
З нардепом прощалися у приміщенні філармонії. Фото Відкриті джерела

Провести народного обранця у останню путь прийшло багато громадян

У Чернігівській філармонії у понеділок, 11 жовтня, відбулася церемонія прощання з народним депутатом Антоном Поляковим, який помер 8 жовтня за дивних обставин. Труну з тілом померлого привезли на місце близько 10:00 ранку на катафалку Cadillac Escalade і занесли у приміщення.

Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews з місця події.

Церемонія прощання тривала з 10:00 до 11:45 ранку, після чого Антона Полякова відспівали у Преображенському соборі. А після 13:00 доставили на місцеве кладовище "Яцево", де нардепа поховають.

Церемонія прощання з Антоном Поляковим у Чернігові
У Чернігові прощаються з Антоном Поляковим

Попрощатися з нардепом прийшло багато людей. Вони принесли квіти, вінки. У залі філармонії також помітили вінки від Верховної Ради та старшого брата Антона Полякова.

Фото: телеканал "Наш"

Не обійшлося на церемонії прощання і без скандалів. Зокрема, вдову померлого Галину Полякову, яка всю процесію ледве трималася на ногах та була знесилена, вразив той факт, що у залі філармонії зʼявилася Анна Скороход — народна депутатка, з якою Полякова повʼязували романтичні стосунки.

Вдова Полякова підійшла до його співмешканки і запитала, як вона взагалі посміла там зʼявитися.

Не зраділа появі Анни Скороход і мама померлого нардепа — як тільки співмешканка її сина поклала на труну квіти, жінка одразу забрала звідти букет.

Анна Скороход приїхала попрощатися з Антоном Поляковим і спровокувала скандал

Нагадаємо, як повідомляв "Телеграф"Антона Полякова знайшли у непритомному стані у автомобілі таксі — під час поїздки від блював, а потім знепритомнів. "Швидку" викликали правоохоронці, однак медикам реанімувати нардепа не вдалося. Пізніше стало відомо, що перед смертю 33-річний Поляков вживав алкоголь у ресторані Noir у компанії помічника нардепа Анни Скороход Руслана Джамбулатова.

За попередньою версією слідства, Поляков помер від гострої ішемічної хвороби серця. Пізніше у фракції "Слуга народу" заявили, що перед смертю нардеп вживав метадон і алкоголь.