"Убили!" Анна Скороход назвала нестиковку зі смертю Полякова

Читать на русском
Автор
1031
Дівчина Полякова заявила, що бачила сліди на його шиї після смерті
Дівчина Полякова заявила, що бачила сліди на його шиї після смерті. Фото Скриншот

На її думку, політика могли задушити

Нардеп Антон Поляков, який загадково помер у ніч на 8 жовтня у Києві, міг бути убитий, і на його шиї була борозна, ніби від удушення.

Про це його дівчина, також депутат Анна Скороход, заявила в ефірі "Україна 24" увечері 31 жовтня, повідомляє "Телеграф".

За її словами, Поляков ніколи б не вживав заборонені речовини, і навіть при головному болю не приймав таблетки, і тим більше "дешевий вуличний наркотик".

"Це просто смішно. Придумали б уже кращу історію, якщо ви такий бруд ллєте. Це абсолютна нісенітниця і неправда", — підкреслила Скороход.

Вона пояснила, що доза наркотику, яка була виявлена в крові Полякова, була б гірка, і він відчув би, якби її підлили в рідкому вигляді. Якби в кристалах, то речовина б подіяла через 20-24 години, і це було б пізніше.

"Антона Полякова вбили", — упевнена жінка.

Скороход також згадала, що сама особисто бачила борозну на шиї Полякова — під час слідства її списали на "ланцюжок", але це більше схоже на слід від удушення.

Як повідомляв "Телеграф", Антон Поляков помер дорогою додому в машині таксі, — пізніше в його крові знайшли алкоголь, метадон та димедрол.

Після його смерті Скороход втратила свідомість у Раді, кричала про дитину, і влаштувала справжній скандал на похороні, прийшовши на нього разом із його дружиною Галиною.

Пізніше Ганна Скороход заявила, що вона була заручена з Поляковим, і вони збиралися одружитися буквально днями.