Був на співбесіді? Випливли нові подробиці про останній вечір нардепа Полякова

Читать на русском
Автор
9222
Вечір перед смертю Антон Поляков не провів на самоті
Вечір перед смертю Антон Поляков не провів на самоті. Фото twitter.com/Dialog_UA/

Останні години свого життя нардеп перебував у компанії двох чоловіків

Загиблий за нез’ясованих обставин нардеп Антон Поляков міг співбесідувати нового ймовірного підлеглого. Передбачається, що він міг зустрічатися з азербайджанцем Хатаї Алієвим, який нібито перебуває у розшуку.

Нові деталі про загибель депутата повідомило видання "Страна", посилаючись на особисті джерела у МВС.

Згаданий Алієв наче як є другом Руслана Джамбулатова — експомічника депутата Ганни Скороход, з якою Поляков мав любовний зв’язок.

Хатаи Алиев
У мережі можна знайти лише такі фото Алієва

Джерела у МВС запевняють, що у день смерті Поляков відпочивав саме з Джамбулатовим та Алієвим. При цьому останнього він бачив уперше.

"Джамбулатов їх познайомив. Він рекомендував свого друга Полякову як менеджера соціальних мереж", — цитує своє джерело "Страна".

Також правоохоронці відшукали в крові померлого депутата цілий "букет" речовин — алкоголь упереміш із димедролом та метадоном. Версію з отруєнням досі не виключили.

Повідомляється, що підозрюваних поки що немає: і Алієв, і Джамбулатов, і навіть Скороход є свідками у справі. Також у списку свідків знаходиться таксист, який віз Антона Полякова того трагічного вечора.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що правоохоронці спростували припущення Скорохода про те, що нардепа могли задушити.