Журналісти розкрили таємне значення прикраси дружини принца Гаррі Меган Маркл (фото)

Читать на русском
Автор
Меган Маркл
Меган Маркл. Фото pagesix.com

Меган Маркл не вперше одягає на себе амулет від пристріту.

Дружина принца Гаррі Меган Маркл часто опиняється у центрі загальної уваги. Її стиль і фігуру постійно обговорюють як шанувальники, так і хейтери. А через постійні конфлікти з королівською родиною Британії у Маркл навіть з’являлися суїцидальні думки.

Не дивно, що при цьому актриса хоче захистити себе від негативної енергії і носить оберіг від пристріту. Принаймні у цьому переконані журналісти видання Page Six.

Як пише видання, Маркл прийшла на конференцію в браслеті фірми Матео "Eye of Protection" ("Захисне око"), вартістю 1500 доларів. Прикрашений діамантами браслет герцогині Сассекської виготовлений із 14-каратного золота. На сайті бренду йдеться, що він "відводить небажану енергію" і "приваблює лише гарний настрій".

Амулет Меган Маркл
Амулет Меган Маркл

Серед інших відомих шанувальників бренду, розробленого нью-йоркським ювеліром Метью Харрісом, вважаються Мішель Обама, Ріанна і Зендая.

До речі, використання оберегів для стримування поганої енергії не є чимось новим для 40-річної Маркл, яка раніше була помічена в кулоні Edge of Ember (185 доларів) та кольє Alemdara Hamsa (608 доларів), також прикрашеними "злими очима".

Як повідомляв "Телеграф", раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл потрапила до списку найвпливовіших людей у 2021 році за версією журналу TIME.