"МастерШеф" 11 сезон: хто залишив проект на 13 тижні (фото)

Читати російською
Автор

Цього тижня учасники були і в раю, і в пеклі, і в чистилищі

У суботу, 13 листопада, вийшов 13-й випуск одинадцятого сезону популярного кулінарного шоу "МастерШеф". Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно поділився рецептом фруктового десерту, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський знову увійшли до складу журі, відбираючи ближче до фіналу найкращих кулінарів-аматорів.

У першому конкурсі учасники мали вибрати капітанів. Їм потрібно було вигадати меню з трьох страв, розробити концепцію і закохати в неї інших учасників, щоб вони захотіли приєднатися до капітана.

instagram.com/masterchefstb

У другому конкурсі учасники жеребкуванням обирали, куди потраплять: до раю до Володимира Ярославського чи до пекла до Ектора Хіменеса-Браво. Любителі отримали завдання за пару годин приготувати обід із трьох страв, зірками яких мають стати інгредієнти, властиві відповідно раю та пеклу.

instagram.com/masterchefstb
instagram.com/masterchefstb

На битві чорних фартухів учасникам потрібно було написати найменування продуктів на папірцях, які потім скласти у коробку Ектора Хіменес-Браво. Він, у свою чергу, мав прибрати декілька інгредієнтів для приготування страв та дописати свої уподобання. На жаль, із завданням судді не впоралася Даша Євтух.

Нагадаємо, що у 2021 році учасники змагаються за головний приз проекту — 300 тисяч гривень, навчання у Le Cordon Bleu, а також звання найкращого кулінара-любителя України 2021 року.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що минулого тижня 11 сезон проекту "МастерШеф" залишила Аліса П’яткова.