Як знайти втрачені речі: прикмети та ритуали

Читати російською
Автор

Щоб знайти загублені речі можна звернутись за допомогою не лише до близьких, але й до народних ритуалів

В силу сильної зайнятості та заклопотаності ми досить часто губимо речі. Інколи здається, що вони провалились крізь землю. Якщо річ загубилась вдома, можна попросити про допомогу домовика, або ж звернутись до народних прикмет. "Телеграф" підготував для вас декілька ритуалів, які допоможуть швидко повернути необхідну річ.

Зверніться до загубленої речі

Якщо ви дуже поспішаєте і ця річ просто необхідність зараз, спробуйте звернутись до неї. Говоріть до неї як живої істоти, запитайте де вона і ввічливо попросіть повернутись. Після цих слів, річ зазвичай повертається до власника, повідомляє stb.ua.

Ритуал з ниткою

Попросіть друга або родича на запʼясті вашої руки завʼязати нитку (нитка повинна бути довгою). І з кожного боку завʼязати по два вузли. Цю дію необхідно повторити сім разів. Після такого ритуалу загублені речі швидко знаходяться.

Нитка на зап'ясті має багато магічних властивостей /znaj.ua

Ритуал зі сном

Напишіть на аркуші паперу назву речі, яку ви загубили та покладіть його під подушку. Вночі вам присниться сон, в якому ви дізнаєтесь де саме лежить загублена річ.

Ритуал з чашкою

Чашку від чаю переверніть на тарілку догори дном. Після цього закрийте очі та уявіть, що ви зловили в цю чашку річ, яку шукаєте. Після цього ритуалу скоро ви її справді знайдете.

Прикмети про загублені речі

Якщо загубили ручку — це означає, що якусь проблему вирішать без вас.

Якщо загубили прикрасу — вас чекає сварка з тією людиною, яка вам її подарувала.

Якщо загубили ключі — вам варто зробити перерву і відпочити.

Якщо загубили рукавичку — скоро ваші проблеми вирішаться, і ви відчуєте полегшення.

Якщо загубили шарф світлих відтінків — вас чекає незабутня сімейна відпустка, якщо темних відтінків — розлука з коханою людиною на тривалий час. Загублений шарф синього або зеленого кольору вістує небезпеку на дорозі. А якщо загубили шарф червоного — варто остерігатись пригод та авантюр вам та вашим родичам.

Раніше, "Телеграф" розповідав про список речей, які варто підібрати на вулиці.