Заміж за мільйонера: ТОП-5 відомих українок, які зустріли принца на білому коні

Читать на русском
Автор
3208
Зірки, що вийшли заміж за впливових та багатих
Зірки, що вийшли заміж за впливових та багатих. Фото Колаж

Ці "Попелюшки" не тільки зробили успішну кар’єру у своїй сфері діяльності, але й знайшли кохання — розкішне за всіма сенсами

У чоловіки українські красуні обрали дуже багатих чоловіків, які не скупляться на своїх коханих. І варто зауважити, майже всі вони іноземці.

"Телеграф" зробив добірку із п’яти відомих українок, які вийшли заміж за мільйонерів.

Камалія та Мохаммад Захур

2003 року українська співачка пов’язала себе узами шлюбу з британсько-українським мільйонером пакистанського походження Мохаммадом Захуром. У вересні 2013 року у подружжя народилася двійня — дочки Арабелла та Мірабела.

Камалія та Мохаммад Захур

Ксенія Бугрімова та Сашик Лакмал

Режисер та продюсер перших трьох сезонів проекту "Холостяк" на каналі СТБ у 2015 році вийшла заміж за принца зі Шрі-Ланки, індійського бізнесмена та власника туристичної компанії Сашика Лакмала. 2019 року Ксенія народила сина, якого назвала Оскаром.

Ксенія Бугрімова та Сашик Лакмал

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Українська телеведуча у лютому 2021 року вийшла заміж за бізнесмена казахського походження Алмаза. Свої стосунки пара узаконила лише у листопаді.

Іванна Онуфрійчук та Алмаз

Ольга Громова та Саймон Джекмен

Українська дизайнерка вийшла заміж за англійського бізнесмена Саймона Джекмена. Чоловік займається будівельним бізнесом. Зараз Ольга Громова із чоловіком живуть у центрі Лондона.

Ольга Громова та Саймон Джекмен

Олександра Ніколаєнка та Філ Раффін

Українська модель, якій пощастило вийти за чоловіка за американського мільярдера, власника мережі казино Філа Раффіна. Це сталося у 2008 році. І нічого, що Ніколаєнко молодша за чоловіка на 46 років. У подружжя двоє дітей — син Річард та дочка Малена.

Олександра Ніколаєнка та Філ Раффін

Раніше "Телеграф" розповідав, хто з відомих українок вийшов заміж за чоловіків молодших за себе.