П’яна Анастасія Волочкова зганьбилася на зйомках російського шоу

Читати російською
Автор

Російська балерина нецензурно виражалася під час зйомки програми

Відома російська балерина Анастасія Волочкова, відома своєю скандальною поведінкою на публіці, вкотре осоромилася – під час зйомок шоу "Бар у великому місті".

Про це пише StarHit.

Видання зазначає, що організатори зйомок через скандальну поведінку Волочкової вирішили опублікувати випуск лише у закритій частині YouTube-каналу, доступній лише за платною підпискою. Крім того, повідомляється, що балерина нібито прийшла п’яною на зйомку.

За даними StarHit, Анастасія Волочкова дуже емоційно відреагувала на розповідь російського стендап-коміка Володимира Бухарова про кохану-балерину, яка одного разу надто наполегливо чіплялася до нього. Солідарність із дівчиною Волочкова вирішила проявити, пославши коміка

Після цього Анастасія Волочкова заявила, що її вигнали із Великого театру, а також нецензурно висловилася на адресу свого колишнього місця роботи.

Глядачів поведінка балерини шокувала. Щоправда, були й ті, хто назвав таку її дуже сміливою, а випуск, за їхніми словами, без неї вийшов би похмурим.

Раніше "Телеграф" писав, що фото ще однієї російської знаменитості — Алли Пугачової — викликали бурхливу реакцію серед користувачів Instagram. У коментарях до знімку користувачі написали, що зовсім скоро вона виглядатиме молодшою за свого чоловіка Максима Галкіна.