Виснажена Надія Кадишева з моторошними мішками під очима налякала фанатів (фото)

Читать на русском
Автор
8379
Російська артистка помітно змарніла
Російська артистка помітно змарніла. Фото popcake.tv

Надія Кадишева прийшла у дивному вигляді на новорічний концерт

Російська співачка, солістка ансамблю "Золотое кольцо" Надія Кадишева здивувала всіх своїм зовнішнім виглядом під час великого Новорічного концерту, який відбувся 13 грудня у московському концертному залі Crocus City Hall. Співачка заспівала відому дитячу пісню "В лесу родилась елочка". Крім Кадишевої на заході були присутні схудлий Григорій Лепс, який розлучається з дружиною, а також Микола Басков, зовнішній вигляд якого на одному з останніх концертів викликав багато обговорень серед фанатів та інші російські знаменитості.

Про це пише POPCAKE.

Видання зазначає, що співачка з’явилася на захід з яскравим макіяжем, який тільки привернув увагу до великих мішків під очима і не зміг приховати її втомлений вигляд. Гості заходу відзначили, що Кадишева останнім часом помітно постаріла і змарніла.

Для заходу співачка обрала квітчасте пальто з великими рубіновими ґудзиками та рожевим хутряним коміром. Наряд Кадишева доповнила чорною шкіряною сумкою із золотою фурнітурою та фіолетовими ботильйонами. POPCAKE зазначає, що подібний образ чудово підійшов би для весняного заходу, але не для новорічного концерту.

Надія Кадишева
Надія Кадишева
Надія Кадишева на новорічному концерті

Раніше "Телеграф" розповідав, що фанатів співачки Софії Ротару все частіше турбує стан її здоровʼя. Так, нещодавно масу обговорень в мережі викликала тремтяча голова співачки під час одного з останніх концертів. Частина користувачів припустила, що у Ротару хвороба Паркінсона, а частина — що вона просто сильно нервувала.