Віра Брежнєва у шоу "Маска": співачка приміряла образ Винової Кралі (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1421
Шоу "Маска" другий сезон – суперфінал 25 грудня
Шоу "Маска" другий сезон – суперфінал 25 грудня. Фото Фото надані прес-службою телеканалу "Україна"

Цієї суботи відбулася прем’єра суперфіналу маскарадного шоу

25 грудня на телеканалі "Україна" пройшов фінал популярного шоу "Маска". У цьому поєдинку у другому сезоні зійшлися яскраві персонажі — Мухомор, Жирафа та Скандал, яких зіркові детективи та глядачі намагаються розгадати, а саме дізнатися, хто ховається у їхніх костюмах.

Так, до фіналістів проєкту приєдналася нова героїня — загадкова Винова Краля, яка відразу вразила детективів своїм розкішним костюмом.

Прискіпливі детективи припустили, що в образі Винової Кралі може бути чоловік. Зазначимо, що персонаж виконала легендарну пісню Вітаса — Опера #2.

віра брежнєва Винова Краля
Фото надані прес-службою телеканалу "Україна"
віра брежнєва Винова Краля
Фото надані прес-службою телеканалу "Україна"
віра брежнєва Винова Краля
Фото надані прес-службою телеканалу "Україна"

До чого були здивовані всі присутні у залі, коли свою маску Винової Кралі зняла Віра Брежнєва.

Що відомо про Віру Брежнєву

Віра Брежнєва — українська співачка, актриса та телеведуча. Зірка народилася у Дніпродзержинську (зараз Кам’янське), Дніпропетровська область. У 2003 році приєдналася до популярної жіночої поп-групи "ВІА Гра". Вже в 2007 році співачка покинула проєкт і розпочала сольну кар’єру, а через 8 років вийшла заміж за продюсера "ВІА Гри" Костянтина Меладзе.

Наразі артистка живе та працює в Росії. Нещодавно вона взяла участь у створенні альбому каверів колись популярного російського гурту t.A.T.u.