Проблеми з голосом та перелом хребта: як зараз живе зірка "Іронії долі" Барбара Брильська

Читать на русском
Автор
3637
Барбара Брильська відмовляється від спілкування
Барбара Брильська відмовляється від спілкування. Фото РБК

Барбара Брильська відмовляється від спілкування та живе на дачі

Виконавиця головної ролі у фільмі "Іронія долі, або з легкою парою!", польська актриса Барбара Брильська давно не з’являється на публіці, і про її нинішнє життя мало що відомо. Коли журналісти востаннє спробували зв’язатися з нею, вона відмовилася від інтерв’ю, посилаючись на проблеми зі здоров’ям.

Про це пише PopCornNews.

Барбара Брильська сьогодні

Актриса Барбара Брильська у 2021 році відзначила 80-річчя. Зірка "Іронії долі" живе у заміському будинку неподалік Варшави і рідко виїжджає з дому. За її словами, вона прийняла таке рішення на тлі пандемії коронавірусу – через вік актриса знаходиться в зоні ризику і так простіше дотримуватися режиму самоізоляції.

Останні кілька років Брильська практично не з’являється на публіці. Коли журналісти спробували домовитися з нею про інтерв’ю у грудні 2021 року, то в телефонній розмові вона зазначила, що найближчим часом це не можливо через проблеми з її здоров’ям.

Актриса розповіла, що у неї зламаний хребет, і вона проходить реабілітацію. Нібито саме через це вона не може ні з ким зустрічатися. Також вона розповіла, що на тлі хвороб у неї нині поганий голос.

"Я не у формі — у фізичній та духовній. Що буде далі, не знаю", – зазначила Брильська.

Хто така Барбара Брильська

Барбара Брильська народилася 1941 року в Польщі.

Вперше вона зіграла у кіно у 15 років – у фільмі "Галоші щастя". Широку популярність їй принесла роль Наді Шевелєвої у фільмі "Іронія долі, або з легкою парою!" 1975 року. Після цього акторка знялася ще у десятках фільмів, проте зараз вона практично не знімається у кіно.

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилися місця зйомок фільму "Іронія долі" через 45 років. Блогери показали на фото, що відбувається сьогодні у тих локаціях, які знайомі кожному мешканцю пострадянських країн завдяки відомому фільму із новорічною атмосферою.