Мартиросян, який "доживає своє життя" залишився без волосся: фото облисілого коміка

Читать на русском
Автор
9411
Гарік Мартиросян
Гарік Мартиросян. Фото instagram.com/martirosian_official

Гарік Мартиросян сам вирішив поголитися наголо.

В останні дні росЗМІ активно обговорюють стан здоров’я відомого російського коміка та колишнього учасника Comedy Club Гаріка Мартиросяна. У заголовках журналісти навіть називають Мартіросяна тим, хто "доживає своє життя".

Водночас у соцмережах артиста та його дружини жодних натяків на хворобу Гаріка Мартиросяна немає. Єдиним підтвердженням того, що артист зараз перебуває не у найкращій формі, є фото, розміщені в його Інстаграм, на яких Гарік повністю лисий. За інформацією російських ЗМІ, Гарік поголився налисо після того, як його улюблена футбольна команда здобула перемогу.

"Літня зачіска у справі! Знову поголився налисо. Думав, що буду схожий на Джейсона Стейтема або на Брюса Вілліса. Знову вийшов просто лисий Мартиросян ", — коментував артист свій вчинок.

лисий мартиросян
Мартіросян повторив "зачіску" Розенбауму
гарік мартиросян та жанна мартиросян
мартиросян хвороба
гарік мартиросян

"Перука у нас в сім’ї одна на двох...", — писав Гарік під спільним фото з дружиною Жанною Мартиросян. "Хоч у чомусь став схожим на Маестро", — також коментував Мартиросян фото з лисим Розенбаумом.

З приводу своєї "лисини" артист лише жартував і анітрохи не комплексував з приводу своєї зачіски. Втім, остання фотографія, на якій Гарік Мартиросян постав лисим, датована у його Інстаграм ще травнем 2021 року. Зараз артист знову відростив волосся.

Раніше "Телеграф" писав про те, як Ольга Бузова налякала глядачів своїм зовнішнім виглядом. Співачка виглядає набряклою і з безліччю зморшок.