"Мені страшно за дітей": дочці Сніжани Єгорової довелося виправдовуватися за слова матері про любов до Путіна

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 січня 2022, 14:11

Старша дочка Єгорової зробила заяву щодо своєї матері.

Відома українська актриса та телеведуча денного шоу "Твій день" на "1+1" Стася Ровінська прокоментувала скандальну заяву своєї матері — також телеведучої Сніжани Єгорової, яка на своїй сторінці у Фейсбуці відкрито підтримала голову Кремля Володимира Путіна.

На своїх сторінках у соцмережах, і в Інстаграмі, і у Фейсбуці, Ровінська опублікувала пост, у якому написала свою думку з цього приводу та своє ставлення до матері та її слів. Телеведуча зауважила, що їй дуже неприємно писати про це, але вона повинна, адже ця тема стосується її сім’ї: дітей, чоловіка, а також близьких їй людей, друзів та колег.

Ровінська зізналася, що з матір’ю вона не спілкується вже понад рік, на що вплинуло безліч причин, включаючи різні світогляди, і протилежні громадянські позиції. Вона не підтримує свою матір у "любові до Путіна", і, навіть, шкодує, що колись зареєструвала Єгорову в соцмережах.

"Побачивши її заяву про підтримку країни-агресора, відчуваю біль, сором і бажання захистити своїх дітей. Тому що мені страшно за них, мені страшно, бо їхня бабуся, сидячи за кордоном, підтримує людину, яка вбиває українців і не переживає навіть за безпеку своїх онуків, які живуть в Україні, ходять тут до школи, садка…" — написала Ровінська, додавши, що їй також страшно за її молодших братів та сестру, які зараз перебувають з Єгоровою.

Це не перший раз, коли Єгорова дивує своїми різкими висловлюваннями. Влітку 2020 року ведуча образила українських військових, назвавши їх "наркоманами, які готові віддати все за дозу". А в січні минулого року цинічно пожартувала про новий закон про українську мову.