Цей рік буде вирішальним для Зеленського: Влад Росс оцінив шанси нового Майдану в Україні

Читать на русском
Автор
Планети пророкують президентові зміни
Планети пророкують президентові зміни. Фото Офіс президента

Український гарант у 2022 році має два небезпечні періоди.

Президента Володимира Зеленського у 2022 очікують нелегкі часи. Крім того, що його колишній соратник та ексгенпрокурор вважає, що на українського лідера чекає народний імпічмент, астролог передбачив складнощі в політичній кар’єрі Зеленського вже починаючи з березня-квітня.

Про це розповів астролог Влад Рос в інтерв’ю "Телеграфу".

Навесні планета Сатурн входить до Будинку влади у гороскопі українського президента. Це, на думку експерта, означає, що орієнтовно у березні-квітні влада Зеленського переживе певні вирішальні події. Серед можливих він назвав виступи за повалення гаранта.

Другим небезпечним часом для українського президента стане закінчення цього року. На думку астролога є можливість бунту проти нього у листопаді-грудні 2022 року. Як зазначив Росс, якщо Майдан проти влади шостого президента буде у 2022 році, то це відбудеться в листопаді.

Астролог вважає, що рік для Зеленського буде непростим. Як раніше писав "Телеграф", український лідер, який напередодні відсвяткував день народження, принесе Україні серйозні зміни. Вони можуть бути як поганими, так і добрими, – розповіла астролог Людмила Халанська.