Мартиросян показав, як проводить час із дружиною (фото, відео)

Читать на русском
Автор
7231
Жанна Левіна та Гарік Мартиросян Новина оновлена 04 лютого 2022, 07:13
Жанна Левіна та Гарік Мартиросян. Фото instagram.com/jannalevina_martirosyan

Гарік Мартіросян вирішив упритул зайнятися своїм здоров’ям.

Російський комік Гарік Мартиросян, який останнім часом все частіше стає героєм новин росЗМІ через чутки про свою хворобу, показав, як проводить час зі своєю дружиною Жанною Левіною. Схоже, комік стурбувався станом свого здоров’я та вирішив зайнятися спортом.

Відповідний знімок Мартиросян опублікував у "сторіс" у своєму Інстаграмі.

На знімку комік у спортивній формі тренується на біговій доріжці. Цікаво, що попри те, що тренування проходить у приміщенні, Мартиросян біжить у кепці. Мабуть, зірку ТБ турбує те, як він виглядає після втрати волосся. Компанію з кардіо тренування гумористу склала його дружина Жанна Левіна-Мартиросян. Жінка займалася на вело-тренажері.

"Хроніка Олімпіади 2022", — підписав знімок артист.

Гарик Мартиросян и Жанна Левіна

Відео їхнього інтенсивного тренування опублікувала у себе і Жанна Левіна.

Зазначимо, що останнім часом Мартиросян став дедалі частіше з’являтися у соцмережах. Так, кілька днів тому він опублікував знімок із роботи. На ньому гуморист так само позував у кепці.

А ось його дружина Жанна Левіна лише недавно повернулася з Дубая, де відпочивала разом із подругами.

Що відбувається з Гаріком Мартиросяном

Чутки про проблеми зі здоров’ям Гаріка Мартиросяна поповзли після слів іншого російського коміка Сашка Малого, який назвав екс-учасника Comedy Club тим, "що доживає своє життя".

Крім того, в мережі нещодавно з’явилося фото Мартиросяна з його лікарем, пише "КП". За повідомленням ЗМІ, Мартиросян звернувся за допомогою до експерта, який спеціалізується на лікуванні міжхребцевих гриж без операцій.