Сонячне затемнення 30 квітня буде знаковим для України: астролог обнадіяла прогнозом

Читать на русском
Автор
5073
Наприкінці квітня станеться сонячне затемнення
Наприкінці квітня станеться сонячне затемнення. Фото focus.ua

За словами астролога, сонячне затемнення сприяє успішним переговорам

Наприкінці місяця, 30 квітня, станеться сонячне затемнення — важливий і відповідальний для кожного з нас космічний період, який вплине і на ситуацію в Україні. Як передає "Телеграф", про це йдеться у прогнозі астролога Олени Осипенко.

Так, уже в суботу, 30 квітня, відбудеться часткове сонячне затемнення о 23.43 за київським часом. А через 15 днів після цього, 16 травня, очікується повне місячне затемнення. Астролог зазначає, що ця суперповня впливатиме на всіх людей максимально інтенсивно. Крім того, 9 травня – середній день між точками – затемненнями, у цей момент відбудеться точна фаза першої чверті Місяця. Усі ці дні, йдеться у прогнозі, знакові.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Як повідомила Осипенко, за тиждень до 30 квітня розпочинається умовний коридор затемнень. За її словами, за і через тиждень після затемнення потрібно з особливою увагою ставитися до прийняття важливих рішень. У цей період погіршується емоційне тло і наростає тривожність, може збільшитися кількість аварій і травм.

Астролог додає, що затемнення – початок нового етапу всім жителів планети. Знак великих кардинальних змін протягом року. Але це можуть бути як втрати та збитки, так і прогрес.

Астролог проаналізувала, як ця космічна подія гармоніює з гороскопом України. За її словами, настане період комунікацій, розробки та підписання важливих документів протягом півроку до наступного сонячного затемнення (воно очікується у жовтні).

"Відбудеться розширення мережі контактів, з’являться нові ділові партнери, укладуть важливі переговори, однак вони будуть тимчасовими, але досить надійними", — заявила Осипенко.

Астролог наголошує, що знакове сонячне затемнення у стабільному Тельці може допомогти закласти програму миру, а отже, зупинити війну та вбивство людей.

За даними прогнозу, весь період протягом півроку і навіть року особливо сприятливий для контактів із закордонними партнерами та отримання від них фінансової підтримки. Україна може очікувати на вдалі переговори, співробітництво, укладання договорів і відкриття нових перспектив.

"Я вважаю, що знаки сонячного затемнення всесвіт дав нам, українцям, задля допомоги, щоб ми зміцнили свою абсолютну віру в перемогу", — підсумувала Осипенко.

Нагадаємо, сонячне затемнення, яке випадає на 30 квітня 2022 року, дасть початок новому коридору затемнень. На думку астрологів, у цей день краще відмовитись від планування важливих справ та уникати конфліктів.

Раніше "Телеграф" писав, що астролог Аріна Артурівна озвучила неблагополучний прогноз для росії. За її словами, в майбутньому рф розпадеться на ряд республік, а важка економічна ситуація затягнеться на більш ніж 20 років.