Відомий український співак несподівано повідомив про розлучення з дружиною

Читать на русском
Автор
2426
Валерій Харчишин з ексдружиною Юлією
Валерій Харчишин з ексдружиною Юлією. Фото viva.ua

Валерій Харчишин розлучився з дружиною Юлією ще до війни

Український рок-музикант, лідер рок-гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин повідомив, що розлучився зі своєю дружиною Юлією. Пара була у стосунках 13 років.

Про розлучення музикант повідомив у Фейсбук.

Новини про війну, Україну та події у світі — у нашому Telegram

Валерій Харчишин розлучився з дружиною

"На жаль, життя не завжди є таким, яким ми його уявляємо, попри соціальні стандарти і зобов’язання. Іноді воно змінюється незалежно від нас. Ще до війни ми перестали бути фізично подружжям. Я жив іншим життям в іншому місці, в іншому будинку і мав/маю інші стосунки..", — написав Харчишин.

валерій харчишин и дружина юлія

Також Валерій прокоментував тему втрати своєї оселі під Гостомелем, яку зруйнували російські окупанти.

"Так, я дійсно втратив дім, який будував для родини все своє життя, разом з тим будинком, що побудував для своїх батьків. Не хочу жувати цю тему, але маю бути чесним, насамперед, перед самим собою. Там жили мої діти, там жила їхня мама і моя офіційна дружина Юля", – поділився Валерій.

Що відомо про шлюб Валерія Харчишина

Валерій Харчишин та Юлія одружилися у 2009 році. У шлюбі у них народилося троє синів. У червні 2014 року стало відомо, що Юлія втратила дитину на п’ятому місяці вагітності. У подружжя мав народитися хлопчик. У листопаді 2021 року музикант повідомив, що його 14-річний син Євген невиліковно хворий. Ця ситуація, за словами музиканта, лише зруйнувала сімейний союз.

Раніше "Телеграф" повідомляв про розлучення виконавців Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. Причини розлучення зірки не розкривають, але кажуть, що залишилися один для одного близькими людьми. Подивіться, як змінювалася пара за час свого роману.