Дмитро Ступка вперше розповів, як Логунова покинула його заради американця

Читать на русском
Автор
534
Ступка та Логунова ще офіційно не розлучені
Ступка та Логунова ще офіційно не розлучені

Актор прокоментував стосунки з Поліною Логуновою після розлучення

Український актор і ведучий Дмитро Ступка, який раніше розповів, чому він під час війни перебуває в Америці, вперше заговорив про розлучення зі своєю дружиною Поліною Логуновою через місяць після заяви моделі. Актор зізнався, що офіційно вони з Поліною ще одружені.

Про це Ступка повідомив у інтерв’ю програмі "Зірковий шлях".

Дмитро не став приховувати подробиці їхнього розставання з Логуновою, і розповів, що таке рішення ухвалила Поліна ще до Нового року. Поки Ступка ходив по різних курсах з вивчення англійської мови, яка потрібна йому для нової ролі, його дружина познайомилася з американцем і закохалася в нього. Варто зазначити, що нові стосунки Логунова почала ще бувши одруженою із Дмитром. Щобільше, пара досі не розлучена офіційно. Поки в Україні війна, Дмитро та Поліна не можуть оформити розлучення.

"Це її життя, її вибір" — зазначив Дмитро.

Зараз вона живе з дочкою у Каліфорнії разом із таємничим американцем, імені якого вона поки що не розкриває, а Ступка перебуває у Маямі. Також артист додав, що продовжує спілкуватися з екскоханою та не тримає на неї зла.

Як повідомляв "Телеграф", раніше ексдружина Дмитра Ступки Поліна Логунова вперше показала свого нового хлопця-американця. Варто відзначити, що новий бойфренд уже зробив пропозицію Логунова, написавши в небі слова "Polina, will you marry me?".