Російський співак, який назвав українців дебілами, потрапив у смертельну ДТП

Читать на русском
Автор
24833
Олег Абрамов Новина оновлена 08 червня 2022, 12:42
Олег Абрамов. Фото instagram.com/radiotapok

Внаслідок аварії загинув друг музиканта

Російський співак та блогер Олег Абрамов, який виступає під сценічним псевдонімом Radio Tapok, потрапив у смертельну ДТП у Москві.

Про це повідомляють росЗМІ. Відомо, що аварія сталася у районі П’ятницького шосе.

Чому росії не виграти війну проти України?

Друг музиканта, який сидів за кермом, загинув на місці. Сам Олег Абрамов госпіталізований і зараз перебуває у реанімації. Інформація щодо винних в аварії уточнюється.

Що відомо про Radio Tapok

Radio Tapok — це творчий псевдонім і назва YouTube-каналу російського музиканта-мультиінструменталіста Олега Абрамова. 33-річний артист завоював популярність у мережі, створюючи російські кавер-пісні таких гуртів, як Linkin Park, Rammstein, Sabaton та Twenty One Pilots.

Олег Абрамов знаходиться у базі "Миротворець". У досьє росіянина є "свідоме порушення Державного кордону України з метою проникнення до захопленого російськими окупантами Криму, незаконна діяльність у анексованому Криму".

олег абрамов в миротворці

Зокрема, у своєму відео за січень 2020 року український активіст Сергій Стерненко розповідав, що Олег Абрамов не вважає свою країну агресором, називає українців дебілами та їде в Україну по гроші.

"З одного боку зграя дебілів і з іншого боку зграя дебілів намагаються за рахунок звичайних людей вирішувати свої питання", — висловився раніше російський музикант.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що засуджений за смертельне ДТП російський актор Михайло Єфремов попросив Верховний суд рф зменшити йому термін у в’язниці, заявивши, що підтримує путіна у війні проти України.