Трирічний Леон з Ірпеня зворушив виконанням хіта Скрябіна "Сам собі країна" (відео)

Читать на русском
Автор
38421
Трирічний Леон з Ірпеня зворушив виконанням хіта Скрябіна "Сам собі країна" (відео) Новина оновлена 26 червня 2022, 14:27

Хлопчик, який прославився виконанням пісні "Ой, у лузі червона калина", продовжує захоплювати мережу

Трирічний Леон з Ірпеня, який раніше виконав конкурсну пісню переможців "Євробачення-2022" Kalush Orchestra, переспівав хіт нині покійного українського співака Кузьми Скрябіна "Сам собі країна".

Хлопчик виконав легендарну пісню під час прогулянки зі своїм батьком. Олександр Буш опублікував відео у себе на сторінці в Інстаграмі.

Чому росії не виграти війну проти України?

"Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити собі горб від того, що навколо самі проблеми", — процитував Скрябіна батько Леона.

У коментарях підписники залишають захоплені відгуки, наголошуючи, що Леон — дуже талановитий хлопчик, а від виконання хіта Скрябіна "сльози на очах".

Нагадаємо, що маленький Леон прославився після того, як відео з його виконанням "Ой, у лузі червона калина" показали на телебаченні, а в мережі воно почало набирати мільйони переглядів.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що невідомий чоловік зіграв на акордеоні у парку на Червоній площі пісню "Ой, у лузі червона калина".

А нещодавно Марина Дорошенко із Нетішина зіграла хіт переможців "Євробачення-2022" Kalush Orchestra "Стефанія" на бандурі.