Трирічний Леон із Ірпеня замилував мережу виконанням хіта Kalush Orchestra (відео)

Читать на русском
Автор
8839
Трирічний Леон та його брат Елвін
Трирічний Леон та його брат Елвін

У мережі відзначили, що це найкращий кавер на пісню Стефанія.

Після феєричної перемоги команди з України гурту Kalush Orchestra на "Євробаченні 2022" їхня конкурсна пісня "Стефанія" стала ще популярнішою. Свій кавер на трек зробив і трирічний Леон Буша з Ірпеня, який раніше прославився виконанням пісні "Ой, у лузі червона калина", а капела.

Батько хлопчика, Олександр Буша, на своїй сторінці в Instagram опублікував милий короткий ролик, на якому його сини — Леон та Елвін співають приспів пісні "Стефанія" гурту Kalush Orchestra.

Варто зазначити, що відео було знято до свята День вишиванки, яке у 2022-му році відзначалося 19 травня. "Кліп" знімали у великому гарному саду, а хлопчики постали перед камерою у вишиванках. Як посилання на символ Kalush Orchestra — Леон одягнув світло-рожеву панамку. Також у малюка в руках був музичний інструмент – маленьке червоне укулеле.

"Ми неймовірно вдячні Kalush за їхню працю, за сміливість сказати на весь світ такі важливі слова на підтримку України! Ми непереможні!", — йдеться у підписі до відео.

Нагадаємо, що соліст гурту Kalush Orchestra, Олег Псюк, присвятив пісню Stefania ("Стефанія") своїй мамі, і розповів у тексті про свої приємні спогади про неї: про її старіння, важкі з нею стосунки та усвідомлення того, як багато вона зробила для свого сина. За словами Псюка, Stefania стала вдячною піснею не лише для його матері, а й для всіх мам, які переживають за своїх дітей та оберігають їх від лиха війни.

У коментарях під відео користувачі мережі не шкодують приємних слів та відгуків. Хлопчиків називають маленькими патріотами, сонечками та козаками.

Трехлетний Леон из Ирпеня перепел Stefania
Трехлетний Леон из Ирпеня перепел Stefania
Трехлетний Леон из Ирпеня перепел Stefania
Трехлетний Леон из Ирпеня перепел Stefania

Нагадаємо, Kalush Orchestra перемогли з великим відривом на Євробаченні-2022 у Турині. Проте з’ясувалося, що бали від як мінімум двох країн – Грузії та Азербайджану – Україні могли не додати. Через новий скандал на Євробаченні результати голосування журі 6 країн відкликано, триває перевірка.

Після тріумфу України багато хто почав озвучувати ідеї, де провести конкурс у 2023 році. Пропонуються зокрема Маріуполь та Херсон. Проте телеведучий, продюсер Ігор Кондратюк у коментарі "Телеграфу" не відкидає, що "Євробачення-2023 " може пройти онлайн або зовсім в іншій країні.