Російська невістка Роднянського розповіла про розлучення з чоловіком: що зірка "Ранеток" назвала причиною

Читать на русском
Автор
10426
Олександр Роднянський та Яніна Студіліна
Олександр Роднянський та Яніна Студіліна

Пара була у стосунках 14 років.

Відома російська актриса, зірка серіалу "Ранетки" Яніна Студіліна повідомила, що вона тепер неодружена. Знаменитість розлучилася зі своїм чоловіком, сином відомого кінопродюсера Олександра Роднянського, Олександром Роднянським-молодшим.

Про причини розлучення Студіліна повідомила на своїй сторінці в Інстаграм, зазначивши, що це рішення ніяк не пов’язане з політикою. Зазначимо, що Роднянський-молодший із 2019-го працював у Кабміні України, ставши головним економічним радником Володимира Зеленського.

"Рішення прийнято. Не миттєве, не пов’язане з політикою. Останні кілька років були дуже непростими для нас. З червня минулого року ми не жили разом. Мій колишній чоловік прийняв рішення жити в Європі, а я залишилася в Москві" — написала Яніна, додавши, що зараз вона "навчається заново жити".

Нагадаємо, що Олександр Роднянський молодший та Студіліна одружилися у 2008 році, і через вісім років шлюбу, у 2016 році у них народилася спільна дочка, яку назвали Ганною. Нині дівчинка живе разом із матір’ю у росії.

Александр Роднянский и Янина Студилина
Александр Роднянский и Янина Студилина
Александр Роднянский и Янина Студилина
Дочь Янины Студилиной и Александра Роднянского
Донька Янини Студіліної та Олександра Роднянського — Ганна

Однією з ролей Яніни Студіліної, що найбільш запам’ятовуються, була роль Поліни Зеленової в серіалі про російську дівочу музичну групу "Ранетки". Актриса грала роль стервозної однокласниці дівчаток-музикантів. Саме в цей період її акторське життя Яніна і зустріла Олександра. Попри щільний графік, парі все ж таки вдавалося побути разом і почати свої стосунки.

Янина Студилина в "Ранетках"
Яніна Студіліна у серіалі "Ранетки"
Янина Студилина в сериале "Ранетки"
Янина Студилина в сериале "Ранетки"

Раніше "Телеграф" повідомляв про розлучення виконавців Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. Причини розлучення зірки не розкривають, але кажуть, що залишилися одна для одної близькими людьми. Подивіться, як змінювалася пара за час свого роману.