Зібров чітко дав зрозуміти, що потрібно зробити зі зрадницею Повалій

Читать на русском
Автор
6974
Павло Зібров різко висловився про Таїсію Повалій
Павло Зібров різко висловився про Таїсію Повалій. Фото https://www.instagram.com/pavlo_zibrov/

Співак закликав відбирати громадянство у тих українських артистів, які не засуджують вторгнення росії в Україну

Відомий співак Павло Зібров, який розірвав усі зв’язки із родичами з росії, розповів, що плакав через зраду своєї колишньої близької подруги Таїсії Повалій.

За словами 65-річного артиста, виконавицю, яка виступила у кремлі разом із путіністами Басковим та Михайловим, у росії просто "підгодували".

"Вона давно там, її нічого не пов'язує з Україною. Бумеранг повернеться, Повалій, ти не українська співачка! Все, тебе викреслили радіо та телебачення, тебе український народ викинув зі свого серця. І ти це заслужила. Ти доросла. Разом зі своїм Ігорьком Ліхутою ти зробила свій вибір", – заявив Зібров.

У артистів, які не засуджують вторгнення росії до нашої країни і досі мовчать про вбивства мирних українців, Павло Зібров закликав забирати українське громадянство та звання "народних артистів".

Раніше "Телеграф" повідомляв про зраду українського продюсера Юрія Бардаша. Чоловік, який втік до Грузії відразу після початку повномасштабного вторгнення рф, порівняв Україну з нацистською Німеччиною і розлютив мережу.