Як відмити сліди від скотчу або наклейок: спосіб, який справляється з будь-яким брудом

Читати російською
Автор

Від наклейки чи скотчу не залишається жодного сліду.

При покупці нових меблів або посуду на них часто приклеєні цінники, логотипи, етикетки або щось може бути примотане скотчем. Якимось чарівним чином, але ці наклейки зовсім не віддираються, а при спробах це зробити залишають після себе липкий шар, який потім перетворюється на пилозбірник. Раніше ми писали, як прибрати сліди від скотчу на склі, а тепер розповідаємо, як упоратися із цією проблемою.

Ефективними способами, які справляються навіть зі старими липкими слідами, поділилося видання belnovosti. Всі ці способи допоможуть вам швидко і ефективно впоратися з проблемою "наклейок, що прикипіли" і скотчу.

Як легко відмити сліди скотчу або наклейок

  • Перший спосіб — використання соди. Місце із клеєм потрібно терти цим порошком. Цей метод робітник, однак, щоб відтерти бруд, потрібно буде попрацювати.
  • Другий спосіб — фен і горілка. Спочатку потрібно нагріти гарячим повітрям наклейку, а потім підчепити її ножем і прибрати скільки вийде. Все, що залишилося, потрібно прибрати ганчіркою, змоченою горілкою.
  • Також ефективний метод — соняшникова олія. Цей метод підходить для скляних виробів. Паперову серветку потрібно просочити олією, покласти на місце з наклейкою і залишити на ніч. Після змийте це все гарячою водою за допомогою господарського мила.

Раніше "Телеграф" розповідав, як за допомогою харчової соди почистити раковину на кухні.