"Фурункул налетів на українські шаблюки": Тарас Тополя показав справжнє обличчя росії

Читать на русском
Автор
6486
Тарас Тополя
Тарас Тополя

Музикант вважає, що "світ погано засвоїв історичні уроки".

Український співак Тарас Тополя, який раніше відзначав своє 35-річчя, бувши на передовій, щодня публікує на своїй сторінці в соцмережах свої враження про день і ділиться новинами з фронту. В одній з таких публікацій лідер групи "Антитіла" вкотре розповів що таке росія, і показав її справжнє обличчя.

На своїй сторінці в Інстаграм Тополя порівняв рф з потворним чудовиськом і фурункулом на тілі людства, яке "з усього розмаху налетіло на українські шаблюки". Музикант відкрито висловлює свою думку і практично звинувачує Європу в боягузтві визнати росію країною-спонсором тероризму.

"Гній, кров, брехня й амбіції зліплені з лайна, весь рускій мір, все виплеснулось в очі Європі. Європа, стираючи із себе смердюче месиво, досі відмовляється вірити у те, що монстр поруч, монстр на порозі. Проте, чудовисько вустами запасного президента медвєдєва вже прямо заявляє, що Казахстан, Грузія будуть наступні, що це не держави зовсім, а просто помилки історії, і що кордонів у руского міра немає" — пише Тополя.

Політику "російського світу" артист називає новим фашизмом — рашизмом, а його головною зброєю — гроші, які, до речі, були зібрані з Європи.

Нагадаємо, що з перших днів повномасштабного вторгнення Тарас Тополя став на захист батьківщини і разом із колегами з гурту "Антитіла" вони допомагають на фронті як бойові медики. Під час війни "Антитіла" встигли презентувати потужний трек разом із британською зіркою Едом Шираном.