Знімок Кіри Рудик у розкішному вбранні від люксового бренду обговорюють у мережі (фото)

Читать на русском
Автор
6956
Кіра Рудик зараз у Великій Британії Новина оновлена 29 листопада 2022, 10:17
Кіра Рудик зараз у Великій Британії. Фото facebook.com/kira.rudik

Стильний лук нардепки активно лайкають користувачі

Народна депутатка, керівниця партії "Голос" Кіра Рудик, яка раніше потрапила в "паспортний скандал", як і Геннадій Корбан, опублікувала знімок у розкішному вбранні від люксового бренду. Монохромний білий лук total white збирає лайки та компліменти в мережі.

Фотографією Рудик поділилася на своїй сторінці у Facebook у п’ятницю, 5 серпня. У пості вона повідомляє про результати зустрічі з Россельською групою — об’єднання 24 найпрестижніших університетів Великобританії, яка проходила в рамках робочої поїздки Рудик до Лондона.

На знімку нардепка позує у світлому приталеному однобортному піджаку, волосся зібране. Ймовірно, це піджак нью-йоркського бренду жіночого одягу, взуття та аксесуарів класу люкс Proenza Schouler. Рудик не вперше зупиняє вибір на цій фірмі. Жакет вигідно підкреслює зону декольте та шиї.

Кіра Рудик
Кіра Рудик
Кіра Рудик
Коментарі
Костюм від Proenza Schouler
Костюм від Proenza Schouler Фото: proenzaschouler.com

Цей піджак із минулорічної колекції осінь-зима Proenza Schouler і зараз його у продажу немає. Блейзери подібного крою з нової колекції на сайті компанії коштують 1805 євро (близько 70 тисяч гривень). Штани такого ж відтінку сезону зима-осінь 2022 року коштуватимуть 1085 євро (близько 42 тисячі гривень).

На сайті бренду вказано, що через тимчасові проблеми з товаром вони не можуть відправити речі в Україну. Додамо, що компанія наразі не здійснює доставку до Білорусі та Росії.

Як відомо, Кіра Рудик зараз перебуває не в Україні. Раніше вона розповіла "Телеграфу", що знаходиться у Великій Британії. За її словами, інформація про те, що у неї відібрали закордонний паспорт у прикордонному пункті, є неправдивою. Більш того, Рудик запевнила, що ніхто не позбавляв її українського громадянства. Водночас нардепка жодного разу не відповідала прямо на питання про ймовірне подвійне громадянство.