Комік Сабуров знову грубо образив українців, порівнявши їх із талібами (відео)

Читать на русском
Автор
9168
На фото — російський стендап-комік Нурлан Сабуров
На фото — російський стендап-комік Нурлан Сабуров. Фото spletnik.ru

Комік не розуміє, за що його ненавидять українці, хоча неодноразово образливо висловлювався про сусідів після так званої "спецоперації"

Відомий російський стендап-комік Нурлан Сабуров, який образив у США українку з червоними плямами на сукні, порівняв Ізраїль із росією, а українців — із талібами.

Комік виступив у Сибіру після провальних гастролей у США та скасованих виступів у себе на батьківщині, в Казахстані. Під час виступу для росіян Сабуров поскаржився на жорстке цькування з боку українців та назвав себе "жертвою русофобії".

"Кумедно, що я, як людина ось з такою нехарактерною для рф формою очей, виявився жертвою людей, які відчувають неприязнь до росіян", — заявив Сабуров, напевно, забуваючи, що неодноразово ображав українців після повномасштабного вторгнення росії в Україну та звірств російських мирних громадян незалежної держави.

Також чоловік розважив "жартами" росіян, порівнюючи Ізраїль із росією, а українців із талібами.

"Та добре, коли Ізраїль йо*нув по талібах, по Палестині, Zara (провідна торговельна мережа — ред.) не пішла звідти, McDonald’s не перейменували "Хумус і точка", — висловив Сабуров.

Реакція українців на слова російського коміка була відповідною. " І у нас є ще один претендент за кращий м*нет нацистам рф — нурлан сабуров", — пишуть у мережі.

Нагадаємо, що раніше Сабуров стверджував, що боїться за себе та свою сім’ю, тому й мовчить на політичні теми, щоб не клопотати зайвих проблем у росії. Зрозуміло, за це він клопотав величезну критику від української аудиторії, яка звинуватила його в боягузтві.