Вересень для них – друга весна: 5 рослин, які потрібно посіяти прямо зараз

Читать на русском
Автор
94410
Восени посадка на городі не припиняється
Восени посадка на городі не припиняється. Фото pinterest.ru

Перший місяць осені ще дозволяє засіяти земельні "квадрати" овочами та зеленню

Осінь – це час не тільки для збирання врожаю та перекопування городу, а й можливість посіяти так звані зимові рослини, серед них і овочі, і зелень. Є маса рослин, стійкий до холоду та перепадів температури.

У вересні ви можете висадити щонайменше п’ять рослин, які відмінно приймуться і будуть радувати врожаєм поза сезоном. Про те, що посіяти на городі на початку осені, пише видання Express. Досвідчені дачники називають перший місяць золотої пори "другою весною", оскільки у вересні є можливість виростити багато смачних і корисних рослин.

Що посадити на городі у вересні

Рукола та шпинат

Деякі інгредієнти салатів та інших страв можна не купувати взимку в магазині, а отримати врожай на своїй ділянці. Рукола й шпинат – саме ті рослини, які легко посіяти прямо зараз.

Петрушка та коріандр

Трави, необхідні для приготування їжі в холодну пору, теж сміливо вирощуйте у вересні. Зараз є велика різноманітність свіжої зелені, яку можна посіяти. Наприклад, петрушка та коріандр. Вони гармоніюватимуть як із салатами та закусками, так і з першими стравами і гарнірами.

Ріпчаста цибуля

Чудовий овоч, який варто висадити на городі у вересні. Урожай можна отримувати всю зиму, а навесні багато сортів цибулин проростуть, з них вийде маленька цибуля, яка ідеально підходить для приготування їжі та маринування.

Раніше "Телеграф" писав, чим підгодувати капусту у вересні, щоб качани овочів добре наливали.