Пташка з "Азовсталі" показала коханого, який загинув на війні: "Назавжди мій наречений"

Читать на русском
Автор
5513
Катерина Поліщук поділилась особистим відео про втрату нареченого
Катерина Поліщук поділилась особистим відео про втрату нареченого

Дівчина розповіла про того, завдяки кому вона сильна

Парамедик Катерина Поліщук, більш відома під позивним "Пташка", яка була звільнена з російського полону у вересні разом з іншими захисниками Маріуполя, поділилась особистим про втрату нареченого, якого не стало на війні з російським окупантом.

На своїй сторінці в Інстаграмі дівчина опублікувала відео з коханим. Кадри змінюються під мелодичний спів "Пташки".

В описі до відео Катерина написала, що саме завдяки йому вона стала сильною і продовжує такою бути. Дівчина пообіцяла помститись за смерть коханого загарбникам.

"Війна дала мені тебе, а ти показав мені, що таке справжнє кохання, вірність, побратимство. Що таке бути справжнім воїном, напарником і другом. Ти навчив мене бути вірною своїй війні, а вона тебе в мене забрала. І з неба ти навчив мене бути сильною, непохитною, незламною вже нічим, сталевою. Ти не любив, коли я плачу, опускаю руки. І я не плачу, я борюсь за двох під твоїм захистом", – розповіла Катерина.

"Як же це боляче. Світла пам‘ять герою", "Мої співчуття!!! Вічна світла пам’ять герою!", "Він завжди буде поряд, наглядатиме з небес. Герої не вмирають", — пишуть у коментарях.

До речі, українські волонтери розігрують той самий браслет "Азовсталь" з підписом Пташки. Ще можете виграти!

Цей лот важливий і дуже символічний. Всі гроші зі збору підуть на найважливіші потреби ЗСУ. Ціль цього збору амбітна — 500 000 грн на авто для Збройних Сил!

Як раніше повідомляв "Телеграф", "Пташку" Катерину Поліщук було звільнено з полону 12 вересня — хто вона і чим відома серед українців.

Крім того, "Телеграф" розповів історію Михайла Вершиніна — двічі "кіборг" і начальник патрульної поліції Маріуполя став на захист "Азовсталі" з українськими військовими та перебував у полоні.