Наташа Корольова, що сильно розповніла, здивувала зовнішністю, що змінилася (фото)

Читать на русском
Автор
15062
Так Наташа Корольова виглядає зараз
Так Наташа Корольова виглядає зараз

Обличчя співачки помітно округлилося

Російська співачка родом з України Наталя Корольова завжди була схильна до повноти. Співачка завжди відрізнялася значними формами, проте зараз кругле обличчя артистки може позмагатися в розмірах навіть з Миколою Басковим, що надміру погладшав.

Зовнішність, що змінилася, артистка, яка підтримала війну в Україні, засвітила в одній із передач. Неозброєним поглядом помітно, що Корольова сильно одужала.

"Наташа Корольова в житті і Наташа Корольова та, яку вона постить у своїх соцмережах — це дві різні Наташі Корольових. Це той факт, коли людина суперечить сама собі. Кругла тітка, що виглядає на свій вік і не виглядає, як на тих фотографіях, які вона постить у себе", — заявив провідний YouTube-шоу Anton S Live.

В інтерв’ю Наталці довелося виправдовуватися за зовнішній вигляд: "Я зовсім не ідеальна, і в мене є маса недоліків. Я все це чудово розумію! Але якщо я дозволяю собі розслабитися, то потім збираюся!" Все, назад!

За словами Корольової, нещодавно вона провела деякий час у санаторії, де звернулася за допомогою до професійного дієтолога. Послуги лікаря коштували їй 100 тисяч рублів. Фахівець допомагав співачці контролювати харчову поведінку. Однак скинути їй вдалося лише 3 кілограми, а тому разючих змін у зовнішньому вигляді не сталося.

Раніше "Телеграф" писав, що зірка "Не родись красивою" сильно погладшав і став практично не впізнаваним. 44-річний Петро Красилов за останні 5 років набрав не один десяток кілограмів, чим дуже засмутив шанувальників.