Дружина Арестовича розповіла, як він покликав її заміж за два тижні після знайомства в не дуже романтичному місці

Читать на русском
Автор
10299
Анастасія Арестович
Анастасія Арестович. Фото скриншот Youtube

Дружина зіркового чоловіка відверто розповіла про їхню історію кохання

Дружина радника Офісу президента Олексія Арестовича Анастасія Арестович розповіла про те, як і де чоловік зробив їй пропозицію руки та серця. Сталося це вже через кілька тижнів після їхнього знайомства.

Інтерв’ю з Анастасією Арестович опублікував канал інтерв’юєрки Анни Олицької в Youtube у середу, 9 листопада. Дружина популярного чоловіка, "заспокійливого" українців, не є медійною особистістю і рідко спілкується з журналістами.

За словами жінки, вже з першої зустрічі вона зрозуміла, що починаються серйозні стосунки. З Олексієм вона познайомилася на курсах, де він викладав, у 2014 році. Вже після першого заняття Арестович підійшов до Анастасії, застебнув курточку зі словами "Холодно" і запропонував сходити до кафе. З того часу вони не розлучалися.

"Той випадок, коли доля тебе просто підхоплює і кудись несе", — ділиться своїми емоціями про той вечір Анастасія.

Вона згадує, що Олексій був наполегливий і рішучий, прямо сказав "Я хочу, щоби у нас був роман" на їхній першій зустрічі. За кілька тижнів він попросив руки та серця.

"У під’їзді, біля моїх дверей, Олексій став на коліно і зробив пропозицію", — розповіла Анастасія.

Після розпису молодята вирушили у весільну подорож до Греції. Через 1,5 роки дівчина завагітніла, дитину, за її словами, планували.

Олексій та Анастасія одружилися у 2015 році. Пара виховує сина Олександра. Також у Арестовича є діти від першого шлюбу – доньки Вероніка та Аеліта. Він був двічі одружений.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що спікер президента Чехії одружився з біженкою з України. Історія їхнього кохання підкорила соцмережі.