Приклад для всіх: як зараз живе актор Олексій Горбунов, який розірвав усі зв’язки із росією (фото)

Читать на русском
Автор
32678
Олексій Горбунов продовжує зніматися у кіно
Олексій Горбунов продовжує зніматися у кіно

Горбунов відвіз дружину та доньку до Голландії

Народний артист України Олексій Горбунов завдячує своїй успішній кінематографічній кар’єрі насамперед участю у російських проектах. Однак після того, як росія розв’язала війну в Україні ще у 2014-му році, Олексій поїхав із росії і почав зніматися виключно в європейських та українських фільмах, які, до речі, він не соромиться критикувати.

Як зараз живе відомий актор і чим він займається, читайте у матеріалі "Телеграфа".

Олексій Горбунов зараз

Після початку війни Росії в Україні в 2014 році Олексій Горбунов прийняв рішення відмовитися від російських проектів і зосередитися на роботі в Україні. За його участю вийшли серіал "Гвардія", драми "Правило бою" та "Дике поле". Крім того, Горбунова почали запрошувати до європейських проектів, наприклад, у французькі картини "Бюро" та "Останній найманець". У виробництві знаходиться "Ловець снів", де в актора ключова роль.

Олексій Горбунов
Олексій Горбунов із сім’єю

Після того як 24 лютого росія розв’язала повномасштабну війну проти України, Горбунов відвіз дружину та доньку до Голландії, але, судячи з постів у соцмережах, але сам невдовзі повернувся до України. Крім висвітлення інформації про надання гуманітарної допомоги та виступи своєї групи "Сум пілота", актор ділився з передплатниками спогадами про зйомки у минулих фільмах та новинами про прем’єрів нових: незважаючи на важку політичну ситуацію у світі, у вересні вийшла французька картина "Компромат" за участю зірки.

Як повідомляв "Телеграф", раніше Земфіра зі сцени у Лондоні підтримала українців. Співачка засудила росію, яка розв’язала війну в нашій країні.