Путініста Газманова ледь не побили на вечірці в Дубаї за підтримку війни в Україні (відео)

Читать на русском
Автор
10231
Газманов уже не раз демонстрував свою гниль
Газманов уже не раз демонстрував свою гниль. Фото vm.ru

Йому задали всього одне запитання

Популярний російський співак і затятий путініст Олег Газманов, на якого ще в жовтні 2022 року ЄС наклала персональні санкції, днями виступав на корпоративі в Дубаї. Не обійшлося на вечірці без інцидентів — у присутніх, виявляється, є питання до позиції артиста щодо війни в Україні.

Так, під час виконання Газмановим пісні "Мої ясні дні" до нього підійшли двоє невідомих. Один із них спробував відібрати у виконавця мікрофон і дізнатися ЗА війну він чи ПРОТИ. Інцидент потрапив на відео, його у твітері опублікував користувач Віталій Чуксін.

"Ти за війну? Скажи: "Я не за війну". "Я проти війни" — скажи", — вимагали двоє незнайомців у Газманова. Той відреагував очікувано і, звісно ж, не дав прямої відповіді. Натомість заявив: "Хлопці, дайте відпочити" і втік від своїх "кривдників".

До речі, за даними Telegram-каналу "НеМалахов СЛИВки", на новорічному корпоративі в Еміратах засвітився не тільки Газманов, а й інші російські виконавці. Мережею вже гуляють кадри, зокрема, з групою "Иванушки International" та Валерієм Меладзе.

Ще трохи відео з новорічного корпоративу в Дубаї, де було чимало російських виконавців

Нагадаємо, що в березні торік на мітингу у Лужниках з приводу чергових роковин анексії Криму Газманов співав про окупацію України, Білорусі та Молдови. Тоді путініст виконав свою пісню "Сделан в СССР" (укр. — "Зроблений в СРСР"), яка починається зі слів: "Україна та Крим, Білорусь та Молдова – це моя країна". А ще прихильник військового вторгнення рф в Україну хоче отримати ізраїльське громадянство.

Раніше ми розповідали, що в країнах колишнього СРСР різко впав попит на російську музику. Після повномасштабного військового вторгнення все більше країн відмовляється від російської культури та всього, що з нею пов'язане.