"Happy Birthday Mr. President": як українські зірки вітають президента Зеленського (фото)

Читать на русском
Автор
3653
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото slovoidilo.ua

Про його свято пам'ятають усі!

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський святкує день народження. Цьогоріч у нього ювілей — йому виповнилося 45 років. Ми вже показували, як із днем народження його привітала перша леді. Тепер же розповімо, як його вітають зірки українського шоу-бізу.

Теплі слова сьогодні з’явилися на сторінках багатьох відомих співаків, телеведучих та акторів. Серед них — Оля Полякова, Леся Нікітюк, Джамала, Андрій Бєдняков, Анатолій Анатоліч та багато інших. "Телеграф" зібрав усі привітання, адресовані Президенту України, в один матеріал.

Джамала

Сусана Джамаладінова, більш відома для широкої публіки як Джамала, розмістила у своїх інстаграм-сторіз спільне фото з очільником держави і підписала його: "З днем народження, пане Президент! Хочеться побажати здоров'я".

Леся Нікітюк

У своєму Інстаграмі телеведуча розмістила цілий допис із привітанням: "Happy Birthday Mr. President 🇺🇦 Безмежна повага і вдячність! Ви крутий".

Оля Полякова

Співачка вирішила не тільки привітати Президента України, а й наголосити, що він — особлива людина, адже чітко розмежовує акторські ролі та реальне життя, де він несе відповідальність за мільйони людей. На її інстаграм-сторінці з'явився такий допис:

"У мене є багато особистих фото з Володимиром, але з Володимиром Олександровичем — жодної, тому що сьогодні це різні люди. Той, з яким в мене купа кумедних фото — талановитий, іскрометний, гуморний, легкий і щасливий! Сьогоднішній Володимир — людина, на плечі якої впала відповідальність за всю країну, за людей, за боротьбу — це дуже нелегка ноша, і навряд чи він її хотів! Але коли знадобилося — він взяв її на себе не вагаючись сміливо і відповідально! І став лідером найсміливішої країни у світі! Від нього і його рішень сьогодні залежить багато, але вся країна об‘єдналася і допомагає — він з нами, а ми з ним!

Дорогий Володимире Олександровичу @zelenskiy_official, будьте обов'язково здоровим, сильним, і дай вам Боже сили й волі зробити те, що зробить Вас і нас знов щасливими та легкими! Разом до перемоги!"

Андрій Бєдняков

Популярний український актор і телеведучий Андрій Бєдняков також приєднався до привітань Володимира Зеленського з 45-річчям. У своєму Інстаграмі він виклав особливе фото із підписом: "На цьому фото дві людини, яких я поважаю. У однієї із них сьогодні День Народження. Я спеціально виклав саме таке фото @zelenskiy_official. На цій фотографії людина, якості якої звертають на нас увагу світу. Ці якості допомагають нашій країні переконати світ,що ми боремося зі злом. Я дуже хочу, щоб на фініш ми прийшли першими. "Оце так лизнув" скажете ви. Це неправда. самі подивіться, я навіть в кварталі досі не знімаюся( Happy Birthday Mr President".

TVORCHI

Відомий український гурт, учасники "Євробачення-2023" виклали сторіз, якою нагадують, наскільки вагомим для України та всього світу є Володимир Зеленський.

Анатолій Анатоліч

Не забув про важливу дату й ще один популярний шоумен. Щоправда, він свої побажання виклав у своїх інста-сторіз: "З днем народження вітаю нашого президента! Бажання, яке загадає Зеленський, ми знаємо. Хай воно скоріше здійснюється! Хай цей день принесе всім нам гарні новини".

Ілона Гвоздьова

Відома українська хореограф у своїх інстаграм-сторіз пише: "Вітаю Вас, пане Президент Володимир Зеленський! Віримо Вам. Бажаємо здоров'я, сил та наснаги! ми з Вами!"

Олександр Педан

Шоумен і телеведучий Олександр Педан також запустив привітання у своїх сторіз на офіційній сторінці в Інстаграмі. Екс-колега Зеленського по знімальному майданчику пише: "Кожна країна має президента. Але тільки Україна має Зеленського. Вітаємо Володимира Олександровича з днем народження, разом — до перемоги!".

Григорій Решетнік

Телеведучий був дуже лаконічним. На його сторінці в інстаграм з'явилася сторіз із таким змістом: "Перемоги Вам і нам разом з Вами!" і фото Володимира Зеленського разом з дружиною.

Наталія Денисенко

Українська акторка і телеведуча теж привітала Президента Зеленського. В її інстаграмі опублікована сторіз з дуже милим змістом: "Сьогодні день народження у найкращого президента на світі. Бажаю многая літа! Міцного здоров’я!!! Перемоги!!!"

Раніше ми розповідали 10 цікавих фактів про Володимира Зеленського, якому сьогодні 45. А ще — показували, як Зеленський змінювався від юнака із сережкою у вусі до президента воюючої країни.