Мадонна спантеличила шанувальників роздутим обличчям (фото)

Читать на русском
Автор
6689
Мадонна раніше і зараз
Мадонна раніше і зараз

Фанати навіть не відразу впізнали зірку і тепер у всьому звинувачують пластику

Відома американська поп-діва здивувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом під час церемонії нагородження "Греммі-2023". Цьогоріч новою рекордсменкою музичної премії стала Бейонсе, а от 64-річна Мадонна не отримала нагородити, але все одно вийшла на сцену — представити своїх колег Сема Сміта та Кім Петрас (виконавці хіта "Unholy").

На зовнішній вигляд Мадонни звернули увагу усі присутні на церемонії нагородження. Річ у тім, що обличчя зірки змінилося до невпізнаваності: воно роздулося і це стало ще більш помітним завдяки зачісці та макіяжу. Фото із підписом: "Я за косметичну хірургію, але Мадонні варто було залишити своє обличчя в спокої після останньої підтяжки" виклав у своєму твіттері актор Деймон Гонзалес.

Образ Мадонни, як і завжди, був досить цікавим. Зірка прийшла на захід у білій сорочці та чорному костюмі, який складався з приталеного піджака і спідниці довжини максі. Взута поп-діва була у босоніжки на високих підборах, а з аксесуарів вона обрала краватку та сережки у вигляді хрестів. Волосся співачки заплели в коси, а на обличчі у неї був макіяж у нюдових відтінках, який і підкреслив зміни на обличчі.

Мадонна на врученні музичної премії "Греммі-2023"
Мадонна на врученні Греммі-2023
Впізнати зірку на цих фото дійсно складно

Як зауважує Daily Mail, у мережі фанати зірки зізнаються, що не відразу її впізнали. Мовляв, пора би їй вже заспокоїтися з пластичними операціями, адже вона перестає бути схожою сама на себе:

  • Мадонна виглядає "оновленою", лол..
  • Отже, я просто зараз дивлюся церемонію #GRAMMY. Мені Мадонна не зовсім схожа на @Madonna
  • Мадонні потрібно припинити пластичні операції та прийняти процес старіння. На даний момент її майже не впізнати
  • Боже, що зробила з собою @Madonna?

Зауважимо, що насправді поп-діва обожнює експериментувати зі своєю зовнішністю. За багато років на сцені вона неодноразово змінювала свій образ, приміряючи різні зачіски та кольори волосся, обираючи абсолютно різні типи макіяжу і демонструючи щоразу нові ексцентричні наряди. Ходять чутки, що Мадонна також неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів, однак сама співачка це жодного разу ніяк не прокоментувала.

Раніше ми розповідали про Alyona Alyona, яка вирішила показати, як змінювалася з роками. Найпопулярніша українська реперка шокувала фанатів своїми фото "ДО" початку музичної кар’єри.