Ікона поп-музики змінилася до невпізнання: як зараз виглядає Мадонна (фото, відео)

Читать на русском
Автор
71199
Не одразу зрозуміло, що на обох знімках Мадонна Новина оновлена 31 грудня 2022, 09:29
Не одразу зрозуміло, що на обох знімках Мадонна. Фото Колаж "Телеграфу"

Співачку звинувачують у надмірній пластиці, хоча вона це ніяк не коментує

Роки не шкодують нікого, у тому числі перших красунь Голівуду та поп-ікон, таких як Мадонна. Співачці зараз 64 роки, але вона продовжує шокувати публіку сміливими експериментами у зовнішності. Доходить до того, що деякі шанувальники артистки навряд чи впізнають у ній улюблену поп-ікону.

Мадонна завжди була відома тим, що багато років змінювала свій образ, і нині вона, здається, виглядає невпізнанною. Про це свідчать фотографії Мадонни раніше і зараз, а також ексцентричні ролики в соціальних мережах.

Поп-зірка постійно змінює зачіски, експериментує з макіяжем та демонструє безліч пікантних нарядів. Ходять чутки, що співачка неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів. Сама ж Мадонна ніколи не зізнавалася, що робила щось на обличчі. Вона як не підтверджувала, так і не заперечувала будь-яку операцію.

Мадонна раніше і зараз

Мадонна в молодості і зараз
Співачка завжди любила експерименти над зовнішністю
Як виглядала Мадонна раніше і зараз
60-річна співачка не боїться сміливих образів
Мадонна в юності і зараз
Мадонна не коментує чутки про її пластику
Мадонна фото раніше і зараз
Блонд співачці перестав подобатися
Мадонна як змінилася зовні
На сторінці Мадонни багато відвертих образів

Виконавиця, повне ім’я якої Мадонна Луїза Чікконе, прославилася у 1980-х завдяки таким хітам, як Like A Virgin та True Blue. Її популярність наростала з кожним хітом, будь то La Isla Bonita, Hung Up, 4 Minutes або Frozen. Мадонна була зіркою у стилі тих років, часто носила мережива, всілякі сітки й аксесуари з хрестами. Один із пам’ятних образів артистки – кучеряве волосся відтінку блонд, чорна підводка для очей і червона помада. Але останніми роками Мадонна відійшла від своєї класики: фарбує волосся у яскраві тони або освітлює повністю брови. Дуже помітні вилиці та пухкі губи часом не дають розпізнати в обличчі ту саму поп-ікону 90-х. Співачка часто ділиться провакативними відео у себе в Instagram.

Раніше "Телеграф" розповідав як змінився актор Том Круз за багаторічну кар’єру.