Путініст Михалков через важку хворобу схуд на 12 кілограмів і став невпізнаваним (фото, відео)

Читать на русском
Автор
7595
Микита Михалков
Микита Михалков

Вигляд російський пропагандист має відверто кепський

Російському режисеру та затятому путінському посіпаці микиті михалкову, який у січні загримів до реанімації з двосторонньою пневмонією, стало краще. Його вже виписали з лікарні. Більш того, він навіть встиг вилізти на сцену та зіграти у кількагодинній постановці.

Напередодні 77-річний прибічник кремля виступив в Театрі Сатири, зігравши у 3-годинній постановці "12". Про це повідомляє телеграм-канал "Только никому…". На відео помітно, що михалков за час перебування в лікарні сильно змінився: помітно постарів, опух та одночасно схуд.

Виявляється, за 20 днів у реанімації російський пропагандист скинув 12 кг. Виступати на сцені йому дозволили лікарі, які чергували у залі під час виступу михалкова.

Микита Михалков після хвороби, 2023 рік
Фото ДО і ПІСЛЯ реанімації

Раніше ми розповідали, що поліція поставила крапку в історії з секс-скандалом, який розгорівся навколо зірки фільму "В бой идут одни старики" — українського актора Володимира Талашка. Його звинувачували у домаганнях та згвалтуванні щонайменше шестеро дівчат. Про перші випадки стало відомо ще влітку 2021-го.