У Брюса Вілліса діагностували деменцію: хвороба прогресує

Читать на русском
Автор
9571
Американський актор Брюс Вілліс Новина оновлена 10 березня 2023, 09:02
Американський актор Брюс Вілліс. Фото instagram.com/brucewillisbw

67-річний "міцний горішок" невиліковно хворий

Голлівудському 67-річному актору Брюсу Віллісу діагностували лобно-скроневу деменцію — невиліковне захворювання, через яке "міцний горішок" дуже змінився.

Про це написали в соцмережах колишня дружина актора Демі Мур і теперішня — Емма Хемінг-Вілліс. У повідомленнях йдеться, що в березні минулого року Віллісу поставили діагноз афазія — стан, що вражає мозок і спричиняє труднощі з мовою. Брюс має одну з найскладніших форм деменції, яка дуже швидко прогресує і не має методів лікування.

"Лобно-скронева деменція — це жорстока хвороба, здатна вразити будь-кого, про яку багато хто з нас ніколи не чув. Для людей віком до 60 років вона є найбільш поширеною формою деменції і оскільки постановка діагнозу може зайняти роки, лобно-скронева деменція, мабуть, набагато більш поширена, ніж ми знаємо”, — написала дружина зірки Емма.

Брюс Вілліс

"Хоча це болісно, нарешті отримати чіткий діагноз — це полегшення", — написала актриса Демі Мур. Відомо, що на сьогодні методів лікування цієї хвороби немає. Але рідні актора все ще сподіваються, що все може змінитись у найближчі роки.

Брюс Вілліс

Раніше "Телеграф" розповідав, як за багаторічну кар’єру змінився зовні актор Том Круз. У кіно секс-символ знімається вже 41 рік, за цей час він встиг приміряти десятки ролей та завоювати серця мільйонів шанувальників.