Навіщо тримати в холодильнику миску з оцтом: хитрість, яка вирішує поширену проблему

Читати російською
Автор

Корисна порада, яка освіжить ваш холодильник

Погодьтеся, немає нічого неприємнішого, ніж відчувати неприємний, нудотний запах при відкритті холодильника. Тим більше, що це може вплинути і на ваші продукти, а то й цей "аромат" може заполонити всю кухню. Є кілька рішень, які прийдуть на допомогу.

Дуже ефективний домашній метод, який врятує вас від неприємного запаху в холодильнику, це оцет, пише santeplus. Особливо якщо змішати його з лимонним соком та харчовою содою.

Як позбутися неприємного запаху в холодильнику за допомогою оцту

Всі три засоби, зазначені вище, відомі своїми очищальними, дезінфекційними та дезодораційними характеристиками. Змішайте соду, лимонний сік та оцет, налийте суміш у склянку або миску і помістіть її в холодильник. Вже за кілька годин ви відчуєте перший результат.

Також цей засіб можна використовувати і для ретельного очищення полиць і ящиків холодильника. Це допоможе вам заощадити на покупках різної побутової хімії та мийних засобів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко прибрати неприємний запах у мікрохвильовій печі за допомогою звичайної солі. Виявляється, сипкі інгредієнти вбирають у себе всі неприємні запахи.