Оригінальний манікюр, який входить у тренди: як виглядають скляні нігті (фото)

Читать на русском
Автор
32682
Бите скло має чудовий вигляд на нігтях різної форми
Бите скло має чудовий вигляд на нігтях різної форми. Фото Колаж "Телеграфу"

Ефект битого скла пасуватиме власницям як довгих, так і коротких нігтів будь-якої форми — його можна стилізувати буквально під все

Майстри нейл-арту не перестають дивувати новими ідеями та крутими дизайнами. Їм вдається не тільки "оживити" класику на кшталт французького манікюру, а й постійно створювати нові тренди. Цьогоріч, наприклад, на піку моди опинився так званий "половинчастий манікюр" та нігті у стилі "павутинка".

Але й це не все: ще одним стильним рішенням у 2023-му будуть скляні нігті. Це дуже оригінальний та неповторний дизайн, який пасуватиме до будь-якого образу. У чому його особливість та як виглядають такі нігті, розповідаємо та показуємо далі.

Манікюр "бите скло" або ж скляні нігті

Імітація ефекту битого скла прекрасно виглядає і на довгих, і на коротких нігтях. Створити його допомагає голографічний целофан, який кріпиться на нігтьову пластину і при потраплянні на нього світла дає неперевершений результат.

У такий спосіб можна прикрасити як кожен пальчик, так і якийсь один-два, якщо вам не хочеться привертати зайвої уваги. Ефект битого скла виглядатиме як справжній вітраж — дуже круто та оригінально.

Це чудова ідея як для молодих дівчат, так і для жінок трохи старшого віку. Такий дизайн прекрасно поєднуються з будь-яким стилем, вигідно вирізняючись з-поміж інших технік манікюру.

Надзвичайно ефектно, звісно ж, цей тренд виглядатиме на довгих нігтях. Тут буде вдосталь місця, щоб створити витіюваті блискучі малюнки на будь-який смак.

Раніше ми розповідали про трендовий манікюр 2023 на короткі нігті. У добірці "Телеграфу" зібрані найкращі дизайни, які точно сподобаються модницями і любителькам трішечки поекспериментувати.