Як викорчувати вишняки на городі, щоб позбавитися їх назавжди: корисні поради

Читать на русском
Автор
40371
Як позбавитися вишняків на городі
Як позбавитися вишняків на городі. Фото pexels.com

Не забувайте викорчовувати старі пні від вишень

Якщо на вашій ділянці росте хоча б одне вишневе дерево, будьте готові до того, що вам не даватимуть спокою пророслі вишняки. Щоб вони з’явилися достатньо лише однієї кісточки. А ось, щоб позбутися їх, доведеться "попітніти".

Як зазначає prostoway, пророслі вишняки "глушать" корисні рослини, забираючи у них усі потрібні речовини. А це означає, що їх потрібно позбуватися швидко і раз і назавжди.

Як позбавитися вишняків на городі

Одним із досить ефективних засобів проти цієї проблеми буде обробка ділянки з паростками вишень гербіцидами. Однак негативний вплив від цього засобу може перейти на інші рослини, адже ґрунт буде пошкоджений.

Другий спосіб набагато триваліший, проте й ефективніший. Щоб вишняки вас не турбували — їх треба викоренити. Якщо глибоко перекопати вишняки і витягнути основну масу коренів, то вони масово не проростатимуть.

Раніше ми розповідали, чим і коли обприскувати плодові дерева напровесні. Перша обробка саду передбачає 4 етапи, пропускати які не варто, якщо хочете насолодитися власним урожаєм наприкінці сезону.