"Я плачу за тобою, Сергію Дмитровичу": Леся Нікітюк буде вести шоу "Хто зверху?" без Притули

Читать на русском
Автор
30899
Леся Нікітюк і Сергій Притула - найяскравіші капітани команд у Хто Зверху?
Леся Нікітюк і Сергій Притула - найяскравіші капітани команд у Хто Зверху?. Фото instagram.com/lesia_serhiy

За словами ведучої, Сергія Притулу неможливо замінити

Українська телеведуча Леся Нікітюк, без якої не хочуть бачити новий сезон "Холостячки", повідомила, що участі її співведучого в шоу Нового каналу "Хто зверху?" Сергія Притули в новому сезоні не буде.

В сторіз Інстаграму 35-річна зірка розповіла, що зараз триває кастинг на нового ведучого, але за словами Нікітюк, їй дуже бракуватиме компанії Притули, з яким вона вела телешоу з 2018 року.

"Як тяжко відпускати тебе, Сергій Дмитрович… Я плачу за тобою… Звичайно, Сергія Дмитровича неможливо замінити в шоу. Це настільки високий рівень інтелекту, настільки велика сила розуму, смекалки, трішечки аб'юзу. Ну я до нього вже звикла. Просто людина, яка має вести "Хто зверху?", це буде зовсім інший образ чоловіка, тому що скопіювати Сергія Дмитровича — це буде фіаско", — розповіла Нікітюк.

леся нікітюк
леся нікітюк

Нагадаємо, що Сергія Притула у грудні минулого року в інтерв'ю Маші Єфросініної заявив, що завершив кар'єру телеведучого розважальних шоу. Повномасштабне вторгнення росії в Україну змінило його плани на кар'єрне майбутнє, тому зараз весь свій час та сили він направляє на волонтерство і допомогу українській армії. Наприклад, у серпні фонд Сергія Притули придбав доступ до бази даних супутників компанії ICEYE, завдяки якій ВСУ вдалося виявити 7321 об’єкт ворожої військової та спеціальної техніки, частину з цього вдалося знищити.

Додамо, що останньою роботою Притули у кар'єрі шоумена стало озвучення мультфільму "Мавка". В цьому проєкті його голосом заговорив персонаж Фрол, стиліст лиходійки Килини.