"В цій формі помирають за свободу": Некоглай, що покинув рф, обурив українців танцями на фоні українського прапора (фото, видео)

Читать на русском
Автор
1473
Тіктокер Микола Лебедєв, він же Nekoglai
Тіктокер Микола Лебедєв, він же Nekoglai

Микола Лебедєв, він же Nekoglai, оскандалився не тільки в росії, але і в Україні

Тіктокер молдавського походження Некоглай (Микола Лебедєв), що залишив росію через скандал зі знятою пародією на російського солдата, потрапив у скандал вже в Україні.

На днях хлопець станцював щось схоже на лезгінку на тлі прапора ГУР Міноборони України у військовій формі і виклав відео у соцмережу ТікТок. Ролик викликав хейт серед українців.

  • "Не забагато ви собі дозволяєте шановний?"
  • "Клас. Тепер у Бахмут"
  • "Форму зняв"
  • "Ти моєму батьку сподобався, збирай речі, він тебе до себе привезе у воєнком"
  • "У цій формі помирають за свободу"
  • "Форму на місце"
@nekoglai #nekoglai ♬ оригинальный звук - 𝓜𝓐𝓡𝓣𝓐 ⚜️🖤💃🏻

Також українські блогери пишуть, що за такі дії тіктокера треба провчити за те, що той надягає військову форму, знімає "в ній танцульки і почуває себе кайфово".

некоглай

Нагадаємо що Некоглай залишив росію після того, як зобразив в одному зі своїх відео російського солдата, що ухиляється від гранат, які падають з дрона. За що проти нього було порушено кримінальну справу за дискредитацію російської армії.

Український ютубер Поліна з каналу "Хочу гратися — Перехочеш" у своєму новому відео зауважила, що Некоглай, який зараз допомагає ЗСУ і закупив декілька дронів для українських захисників, під час перебування в росії сплачував там податки, які йшли на виробництво ракет, що зараз країна агресорка запускає по мирних українцях.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в мережі набуло резонансу відео з дівчиною з Івано-Франківська. Вона стрибала у дворі на скакалці, при цьому нібито заважала пенсіонерці відпочивати на лавочці. Нещодавно українці дали чітку відповідь, хто був винен у цій ситуації.