Зірка "Теорії Великого вибуху" вперше стала мамою: фото та ім'я малечі

Читать на русском
Автор
11468
Американська актриса Кейлі Куоко Новина оновлена 02 квітня 2023, 11:03
Американська актриса Кейлі Куоко. Фото кадр з серіалу

Кейлі Куоко народила дочку від відомого актора

Знаменита актриса та модель, зірка "Теорії Великого вибуху" Кейлі Куоко вперше стала мамою.

37-річна актриса народила доньку 30 березня, проте радісною новиною поділилася лише за кілька днів. Кейлі Куоко поділилася в Інстаграмі першими кадрами малечі, яку назвала Матильдою Кармін Річі. Батьком дитини став американський актор Том Пелфрі, відомий за ролями Курта Банкера в телесеріалі "Банші" та Джонатана Рендалла в телесеріалі "Дороговказне світло".

"Нове світло в нашому житті! Ми раді і вдячні за це маленьке диво. Дякую лікарям, медсестрам, рідним і друзям, які дуже допомогли нам в останні дні. Ми неймовірно благословенні. Том, не думала, що зможу закохатися в тебе ще більше, але я це зробила", — написала зіркова матуся у соціальній мережі.

кейлі куоко і том пелфрі
дочка кейлі куоко
кейлі куоко та дочка
кейлі куоко та дочка матильда
кейлі куоко і том пелфрі та дочка

"Ти – Душа Всесвіту. І ім’я твоє – Любов. Моє серце сповнене любові та подяки за це диво. Матильда Кармін Річі Пелфрі 3/30. Безмежно вдячний за силу та хоробрість моєї другої половинки та найкращої подруги Кейлі. Ти неймовірна", — написав Том Пелфрі в Інстаграмі.

"Теорія Великого вибуху" — американський ситком, створений Чаком Лоррі та Біллом Преді. Прем'єра серіалу відбулася 24 вересня 2007 року на каналі CBS, а показ фінального сезону завершився 16 травня 2019 року. Усього за 12 сезонів було випущено 279 серій.

Став найдовшим ситкомом в історії телебачення, а вісім сезонів серіалу потрапили до ТОП-10 найрейтинговіших телешоу США.

У "Теорії Великого вибуху" зіграли Кейлі Куоко, Джонні Галекі, Джим Парсонс, Саймон Хелберг, Кунал Найяр, Маїм Бялік, Мелісса Рауш, Кевін Зусман.

Нагадаємо, що з 2016 по 2021 рік Кейлі Куоко була одружена з професійним вершником Карлом Куком. На початку 2022 року пара повідомила про своє розставання. У жовтні минулого року стало відомо, що Куоко та її коханий Том Пелфрі чекають на первістка.