Народний артист України Остап Ступка вчинив п’яну ДТП у Києві — ЗМІ (оновлено)

Читать на русском
Автор
12711
Остап Ступка
Остап Ступка. Фото 1plus1.ua

В аварії постраждав власник іншого авто, його терміново шпиталізували

Єдиний син легендарного українського актора Богдана Ступки — Остап — потрапив у ДТП в Києві. Він не впорався з керуванням авто і влетів у припарковану машину. Попередньо, Остап Ступка був п’яним.

Про це виданню Vesti.ua повідомило джерело у поліції. Аварія сталася напередодні ввечері — близько 23:15 у Голосіївському районі столиці. Повідомляється, що внаслідок зіткнення його Range Rover та Mitsubishi власник останнього авто отримав травми й був госпіталізований. Про його стан наразі невідомо.Натомість Ступка від освідування на стан сп’яніння та проходження медичного огляду відмовився.

Водночас, за даними телеграм-каналу "Київ Оперативний", народного артиста України таки відвезли на перевірку стану сп’яніння. Результат — 1,62 проміле.

Інформацією щодо ДТП поділився і obozrevatel: з власних джерел виданню стало відомо, що аварія сталася на вул. Федорова. В автомобілі, який протаранила машина Ступки, перебував 38-річний чоловік — у нього серйозні травми. Попередньо правоохоронці встановили, що водій виїхав на зустрічну смугу та в’їхав у припаркований транспортний засіб. Також видання повідомляє, що актора відправили до відділення поліції, щоб перевірити його на наявність алкоголю у крові. Є непідтверджена інформація про начебто його спроби "вирішити питання" з поліцією, однак у підсумку водій Range Rover все одно опинився в ізоляторі.

У пресслужбі поліції Києва повідомляють про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286-1 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років. Усі обставини ДТП ще з'ясовуються.

Раніше ми розповідали, що нардеп від "Слуги народу" Володимир Гевко нещодавно потрапив у смертельну ДТП на Львівщині. Попередньо ідеться про те, що він на смерть збив пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Водій, згідно з даними правоохоронців, був тверезий.